Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

6x fijne beautyproducten onder de €13

Van gezichtsmaskers tot parfum.

Voor een goed product hoeft je echt niet altijd de hoofdprijs te betalen. Deze beautytoppers doen hun werk kneitergoed, en dat tegen een klein prijsje.

In de lift

De wenkbrauwgel van e.l.f. houdt zelfs de wildste wenkbrauwharen op z’n plek. Door de toevoeging van aloë vera is de brow lift ook nog eens lekker hydraterend. Wat wil je nog meer?

€7

Paradijselijk lekker

Door TikTok zijn de betaalbare ZARA-geuren populairder dan ooit. Het eau de parfum Hibiscus is onze nieuwste obsessie. Deze geur is fris, bloemig en fruitig, en laat ons alvast dromen over dat lekkere zomerzonnetje op een tropisch eiland.

€12,95 (90 ml)

Blijmaker

Over-exfoliëren en agressieve reinigers zijn zo 2023. Vanaf nu focussen we ons op milde cleansers waar je huid blij van wordt. Met de Niacinamide Gentle Exfoliating Cleanser van Q+A verwijder je easy dode huidcellen, terwijl je je huid ook nog eens kalmeert en onzuiverheden vermindert.

€9,99 (125 ml)

Glow time

Het glow sheet mask van Hema is een pareltje. Met ingrediënten als vitamine C en cranberry-extract geef je je huid in tien minuten een fijne boost. Maak er meteen een heerlijk me-time momentje van door ook direct even een kop thee voor jezelf in te schenken als je het masker laat intrekken.

€2,60

Hydratatieheld

Ultrahydraterend en verfrissend: Actions Eliza Jones gezichtscrème met hyaluronzuur en algenextract is een echte skincaretopper. Niet zo gek dus dat de Belgische Consumentenbond deze dagcrème onlangs uitriep tot Beste uit de Test. Indrukwekkend!

€2,48

Strakke lijn

Op zoek naar een oogpotlood die de hele dag netjes blijft zitten? Essence to the rescue. Met het black fever longlasting oogpotlood van Essence trek je makkelijk een strakke lijn langs je wimperrand die lekker lang mooi blijft. Verkrijgbaar bij Kruidvat.

€1,79

Beeld: Adobe Stock