Quiet luxury is hot: met deze budget-proof items van Primark haal je de woontrend in huis

Ingetogen elegantie is niet alleen hot and happening op modegebied, maar het is ook dé interieurtrend van dit moment.

TikTok girlies kennen de term vast al: quiet luxury. Het was de modetrend van 2023, maar heeft in 2024 ook betrekking op het interieur. We willen meer dan ooit ingetogen elegantie in huis halen. En dat hoeft niet meteen een lieve duit te kosten. Bij Primark shop je de prachtigste accessoires voor je interieur!

Over quiet luxury

Rustige luxe is wat we graag terugzien in ons interieur. Elegante eenvoud en subtiele verfijning staan hierbij centraal, zonder in te hoeven leveren op gevoel van kostbaarheid. Want die wenselijke kostbaarheid hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zo vind je bij Primark momenteel budget-proof perfecte items om je huis volgens de quiet luxury trendregels in te richten.

De slaapkamer

Als je ergens graag wilt relaxen, is dat wel in de slaapkamer. Uit verschillende onderzoeken blijkt al dat je bedroom een plek moet zijn waar je tot rust komt. Daarnaast wil je natuurlijk dat dit kamertje mooi is ingericht. Met de quiet luxury trend sla je daarmee twee vliegen in een klap. Je kamer zal er namelijk nooit chaotisch uitzien met minimalistische items – niet te verwarren met saai. Het ziet er dan juist stijlvol en rustig uit.

Primark heeft perfecte items voor in de slaapkamer, waarmee jij je slaapkamer inricht volgens de geliefde trend. In het nieuwe collectie beddengoed van Primark komen heerlijke stoffen en een strakke esthetiek samen. Hallo, hotelgevoel!

Beddengoed met wafelstructuur vanaf €15, vaas met abstracte textuur €4,00

Woonkamer

Als je één plek in het huis echt niet mag overslaan, is het je woonkamer wel. De juiste meubelstukken kunnen een groot verschil maken, maar met alleen een bank, een tv-meubel en een leuk tafeltje ben je er nog niet. Een woord: accessoires! Hiermee kun je jouw woonkamer sfeer geven. En dat is gelukkig heel makkelijk met de Primark-items.

Opbergmanden vanaf €6,00, kussens vanaf €9,00

Het koffietafeltje in je woonkamer kun je makkelijk een quiet luxury-uitstraling geven door de juiste items erop uit te stallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie vazen, kaarsen en kaarsenhouders?

Keramiek vanaf €4,00, kaarsen vanaf €3,50

De badkamer

Veel mensen vinden het best lastig om hun badkamer van de rustige luxe trend te voorzien. Je spendeert niet zo veel tijd in je badkamer als in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Bovendien zijn bepaalde items helemaal niet handig voor in de badkamer. Maar hey, als je weet waar je de juiste items kunt shoppen, blijven er genoeg opties om je badkamer van wat jeu te voorzien! Zo heeft Primark ook handige en mooie items voor in de badkamer in het assortiment.

Geribbelde zeepdispenser €5, geribbelde badkamerbeker €5,00, badjas €22, geribbelde badhanddoek €9,00, geribbelde sieradenbakjes €12

De keuken

Natuurlijk kan de keuken niet achterblijven. Maak je keukentafel the centre of attention door aandacht te besteden aan het keramiek dat je gebruikt. Denk aan strakke borden, kommen en mokken.

Keramiek vanaf €4,00, servetten van seersucker, set van 2, €4,00

Shoptip:

Wil je nu niets liever dan meteen naar de Primark rennen om je interieur te spekken met prachtige items? Dan heb je in de winkels in Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Rotterdam Forum de grootste kans van slagen: deze filialen hebben namelijk de grootste woonafdelingen!

En wil je nu voorkomen dat je voor niets naar de Primark gaat? Zoek het item dan op op de website van Primark.nl. Met een speciale tool kun je daar namelijk de voorraad checken. Zo kun je dus makkelijk zien in welke winkel jouw favoriete items te vinden zijn. Hoe het werkt? Klik op website op het item dat jij zou willen kopen. Vervolgens zie je de button ‘controleer beschikbaarheid.’ Als je op deze button klikt, kun je de plaatsnaam van de Primark-winkel invullen waar jij heen wil gaat. Vervolgens zie je of het artikel op voorraad is. Hoe handig!

Beeld: Primark 

Laatste nieuws