Nieuwe liefde verovert hart van B&B Vol Liefde-Walter

Ahw!

Tijdens de reünie van B&B Vol Liefde verraste Walter ons nog met het nieuws dat hij tot over zijn over verliefd was op zijn nieuwe vriendin Annemiek, maar dat bleek van korte duur te zijn. Inmiddels heeft de B&B-eigenaar al weer een nieuwe liefde gevonden, maar dan in net iets andere vorm: op Instagram deelt hij een trots kiekje van zijn nieuwe viervoeter!

B&B Vol Liefde

Wie B&B Vol Liefde heeft gevolgd, kan Walter onmogelijk vergeten zijn. De spirituele ondernemer heeft bij velen nogal een indruk achtergelaten. Voor het programma reisden een aantal vrouwen, waaronder Anne en Claudia, naar Walters Bed & Breakfast in Frankrijk af, maar dat leverde afgezien van een hele hoop ‘spiruwaliteit’ (zoals Claudia het noemt) weinig op.

Nieuwe liefde

Na de uitzending van het programma vond Walter echter toch nog de liefde. Hij werd verliefd op een vrouw die hij al langer kende, maar bij wie de vonk pas later oversloeg. Dat vuurtje is inmiddels alweer een tijdje gedoofd, en dus was het tijd voor een nieuwe liefde. Enne, deze keer gaat het om een viervoetig en veel pluiziger exemplaar.

Buddy

Op Instagram showt Walter zijn nieuwste aanwinst. “Ontmoet mijn nieuwe liefde”, luidt het bericht. Op de foto, die inmiddels helaas is verwijderd, stond een snoezige puppy. De Australische herder luistert naar de naam Buddy en zal de komende tijd rondhuppelen op Le Domaine Vert, zoals het terrein van Walter heet.

Ook Corina, die naar Frankrijk reisde om een poging te doen tot het veroveren van Walters hart, begrijpt de keuze voor de nieuwe liefde van Walter wel. “Wat een beauty. Ik kijk er naar uit hem te ontmoeten”, schrijft ze.

Bron: Tips en Weetjes, Love Reality | Beeld: RTL (B&B Vol Liefde)

Laatste nieuws