Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winter fashion: stijlvolle items zijn onmisbaar op de ski trip

Stijlvol de piste af!

Het skiseizoen is in volle gang en bij NIKKIE hebben ze álles wat jij nodig hebt om in stijl de piste te betreden! Of je nu houdt van tijdloze elegantie of opvallende prints: NIKKIE heeft de perfecte collectie voor jou!

Naturel and stylish

Zijn prints en kleur niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een tijdloos ski item in een neutrale kleur. Een tijdloos item dat nooit uit de mode raakt, is de zwarte of witte ski jas, broek of jumpsuit.

Nikkie Plessen brengt dit jaar opnieuw een collectie uit waarbij deze items niet mogen ontbreken. Van getailleerde tot oversized modellen. Vind de perfecte ski outfit die aansluit bij jou stijl!

The perfect ski accessories

Geen ski outfit is compleet zonder de juiste accessoires. Combineer je ski outfit met bijpassende pully’s, beanies, oversized zonnebrillen en fanny packs voor de perfecte finishing touch!

Maak je niet alleen klaar om te skiën, maar ook om te shinen naast de pistes tijdens de après-ski! Eén ding is zeker: met NIKKIE SKIWEAR hit jij de slopes in style.

Endless choices

Of je nu voor een wat meer basic outfit wil gaan of een opvallende; NIKKIE heeft het allemaal!

Laat je in inspireren door de unieke stijlen en vind jouw perfecte look. Creëer een onvergetelijke indruk wanneer je de piste afglijdt!

Heb jij de komende tijd nog een wintersportvakantie op de planning staan en ben je dringend op zoek naar een bijpassende outfit? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in de uitgebreide collectie van NIKKIE. Je vindt er gegarandeerd een look die helemaal bij jou past!

Bron & beeld: NIKKIE