Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan is vandaag je geluksdag!

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan heb je geluk! Vandaag, woensdag 14 februari, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins als een compliment krijgen van een vreemde, maar ook iets groots als de ware tegen het lijf lopen of straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Maagd: 24 augustus - 22 september

Voor singles kan dit een spannende tijd worden. De planeten beloven een romantische ontmoeting die je hart in vuur en vlam kan zetten. Heb je een vaste relatie, dan keert de passie terug. Neem daarom echt tijd voor elkaar en laat de rest even voor wat het is. Hoe je nu met elkaar omgaat, zet de toon voor de rest van het jaar. Vier de liefde en maak tijd vrij voor jezelf en mensen waar je happy van wordt.

Tekst: Esther van Heerebeek – Het 12e Huis | Beeld: Emily in Paris (Netflix)