Dankzij deze simpele TikTok-hacks maak je jouw badkamer hotelwaardig

TikTok to the rescue!

Op TikTok spotten we regelmatig de meest handige lifehacks en de fijnste producten die viral gaan – and we love it! Eén van de winkels die we regelmatig tegenkomen is Action. We spotten daar niet alleen de fijnste, handigste en meest mooie producten, je scoort ze ook nog eens voor een klein prijsje én bent verzekerd van goede kwaliteit.

Wil jij jouw badkamer hotelwaardig maken? Ook dan ben je bij Action aan het goede adres. Ze delen niet alleen handige hacks op TikTok, maar ook de juiste producten.

Hotelwaardige badkamer

Wie wil er nu niet een hotelgevoel creëren in zijn eigen huis? In de badkamer kun je dat met heel kleine aanpassingen al doen. Zo deelt Action zelf op TikTok hoe je je handdoeken kunt opvouwen voor dat hotelwaardige gevoel in je badkamer. Het is heel simpel: je pakt een handdoek, pak een punt en vouw deze schuin naar het midden aan de andere kant. Vouw de handdoek vervolgens dubbel in de lengte en rol op vanaf de niet-schuingevouwen kant. Tot slot vouw je het puntje onder de rand. Het resultaat? Een chique opgerolde handdoek. En let’s be honest: dat staat toch net iets leuker dan een handdoek die ‘gewoon’ aan een haakje hangt.

@actionnederland

Ben jij team rollen of vind je het wel prima aan een haakje? #ActionNederland #towelfolding #cleaningtiktok #homehacks

♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

 

Wil je dat je handdoeken extra zacht zijn? Dan kun je volgens deze TikTokker ook azijn toevoegen in plaats van wasverzachter als je ze gaat wassen. Dit is een natuurlijke variant en bovendien veel goedkoper. Een handige tip!

@love_cleaning_home

handdoeken?? geen wasverz8er maar azijn. door wasverz8er komt er een laagje op waardoor ze niet goed vocht opnemen. #slimhuishouden#huishouden#wassen

♬ Sokken Wassen – Sneeuwwitje

Wil je een hotelwaardige badkamer? Dan moeten alle kranen natuurlijk schoon zijn en mooi glimmen! Hebben jouw kranen last van kalkaanslag? Dankzij de volgende TikTok-hack is dat binnen no-time verdwenen. Het enige dat je nodig hebt is – jawel – bakpapier! Pak een stukje bakpapier, maak er een prop van en wrijf over de kranen. En voilà, ze shinen weer als nieuw.

@boilergigant

Kende jij deze hack al om jouw douche weer glimmend te maken met bakpapier? 🚿✨😍 #fy #fyp #cleaning #cleaninghacks #hacks #hacksoflife #schoonmaken #schoonmaaktips #cleaningtips #douche #shower #cleaninghack #cleaningtiktok #schoonmaken #badkamer #bathroom #freshhouse #tips #tipsandtricks #badkamerinspiratie #bathroom #water #waterhacks #savinghacks #bakpapier #bakingpaperhack

♬ original sound – tate mcrae

Action is bovendien dé plek waar je prachtige handdoeken van hotelkwaliteit vindt, die bovendien verantwoord zijn ingekocht. De Hotel Royal handdoek wit van 50 x 100 cm is gemaakt van zacht katoen, en die scoor je voor een klein prijsje. Ook vind je er luxe, bruine Hotel Royal gezichtsdoeken van 30 x 30 cm. Deze zijn mega comfortabel voor je huid omdat ze gemaakt zijn van extra zacht katoen.

 

 

Naast fijne hand- en gezichtsdoeken vind je bij Action nog veel meer nieuwe katoenen items. Denk aan fijne sokken, kussenslopen en t-shirts. Deze duurzamere alternatieven kunnen niet ontbreken in je kast!

Better cotton

Better Cotton is een wereldwijd programma dat de katoensector ondersteunt en tegelijkertijd het milieu helpt beschermen en herstellen. De richtlijnen van Better Cotton bieden boeren een leidraad voor duurzamere katoenproductie, die beter zijn voor hun bedrijf, hun leefomgeving én voor het milieu.

Wanneer je een product koopt met het Better Cotton-logo, ondersteun je die duurzamere katoenproductie én draag je bij aan trainingen voor boeren, het behoud van gezonde bodems en het verminderen van schadelijke chemicaliën. Good to know: Better Cotton wordt geleverd via een massabalanssysteem. Hierdoor is het niet fysiek herleidbaar tot eindproducten. Dit komt doordat Better Cotton niet altijd apart verwerkt kan worden en soms vermengd wordt met ‘normaal’ katoen tijdens de productie.

Upcyclen

Naast het voortdurend verrassende assortiment voor de laagste prijzen, blijft Action zijn producten verbeteren op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Koop je een paar handdoeken? Dan heb je daar lang plezier van. Zijn ze op en duur toch aan het einde van hun latijn? Think again! Veel katoenen producten kun je namelijk upcyclen, zodat ze een nóg langer leven krijgen. Benieuwd hoe je dat doet? Oude handdoeken, shirts of kussenslopen kunnen bijvoorbeeld nog prima dienst doen als keukendoek. In plaats van rollen keukenpapier, gebruik je katoenen doeken die keer op keer weer te gebruiken zijn. Scheelt in de portemonnee én is lekker duurzaam!

Bron: Action, TikTok @actionnederland, @love_cleaning_home en @boilergigant | Beeld: Action, Adobe Stock

Laatste nieuws