Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Julia Veer: 'Blijf geloven in jezelf'

Julia Veer (25) is ondernemer en de co-founder van Clay And Glow. Maar wie is het gezicht achter dit beauty-imperium? In haar column neemt Julia je elke maand mee in haar spannende leven als beauty business woman. Dit keer vertelt ze meer over inspiratie opdoen en haar dromen.

"Het begin van het jaar is altijd heel dubbel voor mij. Enerzijds ben ik volop bezig met het stellen van nieuwe doelen en het koesteren van frisse voornemens. Anderzijds lijkt de mogelijkheid tot inspiratie soms mijlenver weg, verloren in een wirwar van onbenut potentieel. Mogelijk is dit te wijten aan de winterblues of het feit dat ik vaak zoveel van mezelf geef. Hoe vind ik dan inspiratie en hoe zorg ik ervoor dat ik met volledige passie en enthousiasme mijn doelen nastreef?"

Zoektocht naar inspiratie                     

"De laatste tijd worden we geconfronteerd met groeipijnen en voorraadproblemen, wat uiteraard voor extra stress zorgt. Mijn zoektocht naar inspiratie en motivatie heeft me echter geleerd dat beiden vaak uit de meest onverwachte hoeken komen. Het kan iemand langs de kant van de weg zijn die helemaal gelukkig naar een muziekje luistert waardoor ik denk: zie je, we hebben niet veel nodig om blij te zijn.' Of een TikTok-video waarin ik iemand een 'Sunday Reset' zie doen, waardoor ik zelf ook inspiratie krijg om weer even een lekker lange me-time momentje in te lassen en mijn huis weer lekker schoon te maken. En je weet wat ze zeggen: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Een mantra die mijn mentale gezondheid alleen maar ten goede komt."

Nieuwe lancering(en)

"Wat me echt enthousiast maakt, zijn de aanstaande productlanceringen. Er is niets bevredigender dan ein-de-lijk het product waar we maandenlang hard aan hebben gewerkt vast te houden en de positieve feedback van onze testgroep te ontvangen. Gelukkig lanceren we eind volgende maand weer een nieuw product (zoveel zin in!) en gaan we er alles aan doen om voor het einde van dit jaar vier producten toe te voegen aan onze lijn."

"Met Randy in Milaan tijdens onze workation"

En door               

"Het is menselijk om soms te twijfelen en niet alles op een rijtje te hebben. Belangrijk is om deze gevoelens te erkennen en een actieplan te ontwikkelen. Het leven is te mooi en vol mogelijkheden om ontdekt te worden. Laten we onszelf toestaan om soms te zeggen: "Vandaag weet ik het even niet”, maar laat ons daar niet door weerhouden."

"Dit is helaas alweer mijn laatste column voor Grazia. Ik vond het echt mega leuk om te doen en ik kan weer iets moois aan mijn lijstje toevoegen van toffe dingen die ik heb gedaan. Ik kijk er enorm naar uit om mij te blijven ontwikkelen en iedereen mee te blijven nemen in mijn ’day in the life’ video’s op TikTok of via de stories op mijn persoonlijke Instagramaccount. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren en dat ik, via de columns, een realistisch kijkje van mijn ondernemingsavontuur heb gegeven de afgelopen maanden. Ik heb mijn best gedaan om ook de struggles te delen en te vertellen hoe het nou echt eraan toegaat bij mij. Wellicht tot snel en tot die tijd: blijf geloven in jezelf én in je visionboard!

Beeld: Clay and Glow