Zo gaat het nu met Miriam en Lester

'We hebben nooit ruzie'

Miriam en Lester deden mee aan Tempation Island: Love or Leave om erachter te komen of ze de ware zijn voor elkaar. Hun relatie overleefde het programma en het gaat zo goed tussen de twee dat ze nu al een paar maanden samenwonen.

Terugblik Temptation

Vorig jaar deden Miriam en Lester mee aan Temptation Island. Hun relatie overleefde het programma, maar de echt lastige periode brak pas aan toen de afleveringen van Temptation op Videoland verschenen. “Voordat de afleveringen werden uitgezonden, dacht ik dat ik wel zou weten wat er uitgezonden zou worden. Maar toen ik de afleveringen zag, kwam ik erachter dat je dat toch niet wist. Dat voelde als een klap in mijn gezicht”, vertelt Miriam als we met haar en Lester bellen. Volgens Miriam werd er namelijk maar een heel klein deel van haar uitgezonden. Iets waarvoor ze ook negatieve reacties ontving. “Mijn ervaring was leuk, maar dat Miriam er zoveel last van had, vond ik heel vervelend”, blikt Lester terug.

“Uiteindelijk heb ik wel veel geleerd van mijn deelname, maar ik vond de nasleep niet leuk. Ook zou ik niet nog een keer meedoen aan Temptation. Ik zou sowieso nooit meer aan een programma mee willen doen dat draait om je relatie. Ik ben er toch wel achtergekomen dat dat iets gevoeligs is en dat ik makkelijk te triggeren ben”, vindt Miriam. Ook Lester sluit zich daarbij aan. “De opnames zelf waren een heel leuke ervaring; ik had een leuke tijd met de deelnemers. Maar ik zou ook niet nog een keer mee willen doen, omdat het iets is wat we al een keer hebben meegemaakt. Dus waarom zouden we dan nog een keer meedoen?”

Sterke relatie

Miriam en Lester deden mee aan Temptation omdat jaloezie een ding was in hun relatie, inmiddels is daar geen sprake meer van. “We komen niet meer in situaties dat je jaloers hoeft te zijn”, stelt Lester nuchter. “Misschien komt dat ook wel omdat we nu samen wonen”, vult Miriam aan. Eerder kon Miriam nog weleens schrikken als Lester een DM van een dame ontving, maar ook dat is verleden tijd. “Lester heeft inmiddels zoveel volgers op Insta dat ik niet meer boos kan worden als een meisje onder zijn foto reageert. En ik weet nu ook: daar kan hij niks aan doen.”

Ook hebben de twee zelden ruzie. “We hebben nooit ruzie. Ik had ook verwacht dat we ons vaker ergens aan zouden storen, maar daar hebben we allebei niet zoveel last van”, deelt Miriam. “Tuurlijk hebben we weleens irritaties. We hebben een groot huis en in zulke gevallen gaat hij dan naar zolder en blijf ik beneden en zie ik hem over twee uur wel weer. Dit doen we niet om af te koelen, maar vooral om elkaar wat space te geven. Lester heeft een dj-kamer en dan gaat hij even draaien en doe ik ook mijn ding. Later als hij weer beneden is, is het weer helemaal goed. Echt heel fijn.”

Samenwonen

Sinds oktober 2023 wonen de twee samen. Hoewel dit voor sommige koppels erg spannend kan zijn, gold dat niet voor Miriam en Lester. “We hadden er heel veel zin in”, deelt Lester enthousiast. “Na Temptation ging het alleen maar beter tussen ons. We waren er wel aan toe om samen te wonen en het gaat nu heel goed!”

“Onze relatie is heel liefdevol en we hebben het altijd gezellig samen. We passen gewoon heel goed bij elkaar”, vindt Miriam. “En we vullen elkaar goed aan”, deelt Lester. Awh!

Beeld: privébeeld Lester en Miriam

Laatste nieuws