Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan is vandaag je geluksdag!

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan heb je geluk! Vandaag, zondag 11 februari, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins als een compliment krijgen van een vreemde, maar ook iets groots als de ware tegen het lijf lopen of straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Tweelingen: 21 mei - 21 juni

Dit kan een zeer interessante periode voor je worden. Er gebeurt van alles momenteel in de wereld. Jij kunt daar de vruchten van plukken, in de vorm van kansen en nieuwe mogelijkheden. Vooral wanneer je het gevoel hebt dat je op een dood spoor bent beland, is het goed om vanaf nu extra alert te zijn.

Er komt iets moois aan. Niet alleen zakelijk, ook in de persoonlijke sfeer. Zeker wanneer je als single hunkert naar een lover.

Tekst: (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset (Netflix)