Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een Rosalique Gift Set t.w.v. €59,90

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en dat betekent dat er weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaarstaat. Dit keer mogen we 3 Gift Sets van Rosalique t.w.v. €59,90 weggeven!

Rosalique

Mocht je Rosalique en hun 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 nog niet kennen, dan stellen we je graag even voor. Rosalique is speciaal ontwikkeld voor een overgevoelige en rode huid. De unieke groene, met pigment gevulde microcapsules die in het product te vinden zijn, geven de beste dekking aan de meest rode huid. Daarnaast bevat Rosalique verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen de rode huid.

Rosalique biedt dankzij de SPF50 langdurig bescherming tegen UVA/UVB straling. Bovendien is het perfect te gebruiken als getinte moisturizer, kleur corrigerende concealer of als primer onder make-up. Ideaal!

Stralende huid

Het geheim van een stralende teint met Rosalique begint bij de juiste toepassing. Breng het aan op een goed gereinigd en gehydrateerd gezicht, bij voorkeur na het gebruik van een siliconenvrije moisturizer. Gebruik je vingers of de Rosalique Miracle Brush voor een egale look. Masseer het product goed in; een kleine hoeveelheid is vaak al voldoende, maar voor meer dekking kunnen extra dunne laagjes worden aangebracht. Verwijder Rosalique eenvoudig met make-up remover, reinigingsmelk, cleansing balm, face wash, of een gezichtsdoekje met water.

Rosalique Gift Set met daarin de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 en de Miracle Brush

Win, win, win

Enthousiast geworden? We get that. Daarom mogen we maar liefst drie Rosalique Gift Sets weggeven met daarin de crème en de Miracle Brush, t.w.v. 59,90. Wil je kans maken op één van de drie Gift Sets? Het enige wat je hoeft te doen, in onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='124']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 27 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.