Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Deze jelly blush is helemaal hot and happening op TikTok

Deze 'flubberige' blush wil je proberen!

Blush in de vorm van een flubberige jelly stick? Het bestaat nu! Op TikTok gaat nu een heel leuk nieuw make-up item viraal en wij vertellen je hoe het werkt.

Snoeplolly's

Een flubberige jelly blush? Dat hebben we nog niet eerder gezien. Op dit moment heeft heel TikTok het over de Cooling Water Jelly Tint sheer lip + cheek stain van Milk Makeup. Deze blush is een soort van doorzichtig en doet ons bijna denken aan die snoeplolly's van vroeger. Je weet wel die two to one lolly's.

Viraal

Maar, het is geen snoep, maar een echte werkende blush. De blush stick lijkt op een soort jelly, die je op je wangen of lippen kunt gebruiken om wat meer kleur op je gezicht te krijgen. TikTokkers hebben de blush al uitgeprobeerd en het ziet er nog eens heel natuurlijk uit ook! Geen glitters of echt een felle kleur, maar de jelly laat een lichte kleur achter op je wangen zodat het net lijkt of je bloost. De cheek stain van Milk Makeup is 90 procent natuurlijk, valt onder de categorie clean beauty: vegan, cruelty free en bevat geen parabenen.

@christxiee These new @milkmakeup cooling water jelly tints are probably the most INNOVATIVE thing of 2024 but also they deliver one of the most long lasting blush I have ever tried 😭 Check them @sephora or Sephora.com on 2/6 #MilkMakeupPartner #LiveYourLook ♬ original sound - Christie X🤍

Voor de blush hoef je niet heel diep in de buidel te tasten, want je kunt ze voor 24 dollar bestellen op de website van Milk. En mocht je binnenkort een tripje naar het buitenland gepland hebben staan, kun je Milk als het goed is ook bij sommige Sephora's vinden. Ga jij de blush uitproberen?

Bron: Dingen voor Vrouwen, Beautify | Beeld: Mean Girls