Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Happy hair en scalp: deze producten mogen niet ontbreken in je haircareroutine

Aha!

haircareroutine

Je haar én hoofdhuid gezond houden, lijkt soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om jezelf een fijne haircareroutine aan te meten. Met deze verzorgende haarproducten wordt dat een eitje.

Golden Effect

Het haarmerk Golden Effect heeft vele producten in het assortiment om u tegen te zeggen. Deze verzorgende items kunnen je hair game naar een hoger niveau tillen. We hebben een paar van onze favoriete haarproducten voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

Intense Growth Hair Serum

Dit serum belooft hét geheim te zijn achter prachtig haar. Dankzij geavanceerde technologieën – zoals het Follicular Delivery System (FDS) en Deep Delivery System (DSS) is het Golden Effect Intense Growth Hair Serum een heuse parel te noemen. Waarom? Door deze technologieën wordt het product diep opgenomen in de haarzakjes en hoofdhuid waardoor haargroei wordt gestimuleerd en haaruitval wordt voorkomen. Het resultaat? Gezond haar dat vol, sterk en veerkrachtig is.

Hoe gebruik je het product? Breng minimaal zes weken lang één tot twee keer per dag het serum op je hoofdhuid aan. Dit mag op handdoekdroge hoofdhuid of een droge hoofdhuid zijn. Masseer het serum in met je vingertoppen en laat intrekken. Je hoeft het serum niet uit te spoelen.

Intense Glow Hair Oil

Deze haarolie is een treat voor gespleten haarpunten. Door de verzorgende werking verminder je gespleten haarpunten en haarbreuk. Ook zorgt de Intense Glow Hair Oil voor meer hydratatie en makkelijker doorkambaar haar.

Hoe gebruik je het product? Neem 1/2 druppels haarolie in je handen en breng dit gelijkmatig op de lengten en punten van je lokken aan. Breng je de olie aan op vochtig haar? Dan heb je een makkelijkere styling en doorkambaarheid. Breng je de olie aan op droog haar? Dan levert dit je de perfecte finish op. We like!

Hydrating Scalp Scrub

Zonder gezonde hoofdhuid, geen gezond haar. De Hydrating Scalp Scrub is als een verfrissende adem voor je hoofdhuid. Heb je last van roos? Dan zal deze scrub dit snel voor je verminderen. Ook helpt de scrub bij het reguleren van talgproductie en brengt het microbioom van de hoofdhuid in evenwicht. En dat is nog niet alles. De scrub bevordert de doorbloeding, verwijdert onzuiverheden en stimuleert de haargroei!

Hoe gebruik je het product? Breng de scrub aan op een vochtige hoofdhuid en masseer de scrub rustig in met je vingertoppen. Vervolgens laat je de scrub zo'n vijf à tien minuten intrekken en spoel daarna grondig uit. Na de scrub is het niet meer nodig om je haar met shampoo te wassen. Je kunt de scrub daarom prima één keer per week vervangen voor je shampoo. Ideaal!

Overigens heeft Golden Effect twee haarscrubs, aangezien elke hoofdhuid iets anders nodig heeft. Een hoofdhuidscrub voor droog en eentje voor vet haar.

Beeld: Golden Effect