Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed nieuws: Sleepers krijgt een derde seizoen

Yay!

Fans van de megapopulaire serie Sleepers opgelet! Nu het tweede seizoen inmiddels ook al een tijdje op Videoland staat, was het een kwestie van tijd voordat er een nieuw seizoen werd aangekondigd. Enne, the word is out! Hoofdrolspeler Robert de Hoog kondigde afgelopen woensdag in een talkshow aan dat er een derde seizoen aan zit te komen.

Seizoen 3

In gesprek met Arjan Lubach zei de hoofdrolspeler het volgende: "We gaan ook seizoen 3 maken." Kort maar krachtig, aangezien de acteur verder niks kwijt wilde over het derde seizoen. Spannend!

Sleepers is een Nederlandse misdaadserie dat gaat over een corrupte rechercheur Martin Oudkerk, die ooit als ‘sleeper’ is geïnfiltreerd bij de politie. Door zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (rapper Adje) komt hij steeds dieper in de onderwereld terecht en dit moet hij ondertussen zien te verbergen bij zijn vrouw Noura (Maryam Hassouni), die zelf ook rechercheur is. De serie werd bedacht door acteur Robert de Hoog, die je kunt kennen als Tatta uit Mocro Maffia. De serie Sleepers is nu te zien op Videoland!

Videoland

Videoland plaatste vandaag zelf ook een mysterieuze trailer op hun Instagram met daarbij de tekst: "Zien jullie wat wij zien?" In de korte video zien we hoe het logo van Sleepers steeds wisselt. De letters 'e' worden op het laatst dan ook vervangen door een '3'. Dat zegt wel genoeg lijkt ons!

Internationale hit

Nog leuker voor de makers van de serie, is dat Sleepers een internationale hit is geworden. Zo werd er vorig jaar bekend dat de serie verkocht is aan een groot Brits streamingsplatform, waardoor deze nu te bekijken is in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Aha!

Bron: NU, Grazia archief | Beeld: Sleepers, Instagram