Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan is vandaag jouw geluksdag!

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan heb je geluk! Vandaag, woensdag 31 januari, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins als een compliment krijgen van een vreemde, maar ook iets groots als de ware tegen het lijf lopen of straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Weegschaal? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Mensen met deze sterrenbeelden hebben blijkbaar het vaakst ruzie

Weegschaal: 23 september - 23 oktober

De planeten vragen je echt voor jezelf te kiezen de komende tijd. Of het nu een lover betreft of een nieuwe baan. Volg je passie en je eigen weg, dan kom je namelijk precies waar je zijn moet. Je barst van de energie en ook aan zelfvertrouwen ontbreekt het gelukkig niet. Je straalt de komende weken iets uit, waardoor mensen zich aangetrokken voelen tot jou en dat kun je in je voordeel gebruiken. Je kunt nu veel voor elkaar krijgen.

Tekst: (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Mean Girls (2024)