Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is vandaag jouw geluksdag!

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan heb je geluk! Vandaag, vrijdag 2 februari, is je geluksdag! Het kan gaan om iets kleins als een compliment krijgen van een vreemde, maar ook iets groots als de ware tegen het lijf lopen of straat of goed nieuws krijgen op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen, want vandaag is het jouw dag!

Boogschutter: 23 november - 21 december

Je staat voor een aantal belangrijke keuzes en beslissingen. Deze kunnen met je carrière te maken hebben en ook met je relatie of sociale leven. Diep vanbinnen weer je wat het juiste is om te doen, toch kan het heel moeilijk voor je zijn, de definitieve knoop door te hakken. De planeten staan je komende tijd bij. Volg en vertrouw je intuïtie en weet, hoe lastig het misschien ook is, dat het uiteindelijk het beste voor jezelf is.

Tekst: (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: XO: Kitty