Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Miljuschka Witzenhausen over 'suikerpolitie': 'Werd overspoeld met berichtjes'

'Het is mijn lijf en mijn leven', aldus Miljuschka.

Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Miljuschka Witzenhausen is hard aan het werk om af te vallen. En hoewel ze eerder al aangaf dat het best lastig is om de kilo's kwijt te raken, laat ze nu in haar nieuwsbrief weten dat ze ook nog eens achterna wordt gezeten door de 'suikerpolitie'.

Andere levensstijl

Miljuschka is sinds dit jaar gezonder aan het eten en meer aan het bewegen. “Het lijkt wel alsof het al drie maanden januari is… Maar ik ben nog steeds lekker bezig. Ik eet nog een stuk gezonder, ik sport wekelijks en zeker als de lucht strakblauw is, maak ik wandelingen waar je U tegen zegt”, vertelde Miljuschka eerder in haar nieuwsbrief.

Hoewel het haar redelijk goed afgaat, wordt het proces zwaarder en zwaarder. “Toch merk ik dat het met de dag moeilijker wordt. Zeker als het koud is, wil ik het liefst liters warme chocolademelk met bergen slagroom drinken en borden dampende bolo (spaghetti bolognese, red.) naar binnen werken.”

Suikerpolitie

Ondanks de moeilijke momenten blijft Miljuschka doorgaan om wat kilo's kwijt te raken. Echter, onthulde ze recent in haar nieuwsbrief dat de zogeheten 'suikerpolitie' zich daar maar al te graag mee wil bemoeien. "Ik had het misschien niet moeten doen. Ik heb geroepen dat ik ging afvallen en meteen is de suikerpolitie opgestaan", aldus de tv-kok.

"Zodra ik ergens een beetje suiker doorheen doe, word ik meteen overspoeld met berichtjes." Miljuschka probeert duidelijk te maken dat ze wat meer balans in haar eetpatroon wil hebben. Dit betekent echter niet dat ze nooit meer gaat snoepen.

Niet afzien

"Normaal at ik zonder na te denken 3 Lions, een zak chips en een stuk cheesecake per dag en nu neem ik alleen iets waar ik echt, echt zin in heb", legt ze uit. "Tuurlijk kan ik mijn hele keuken leeggooien en alleen nog maar op een stengel selderij gaan leven, maar ten eerste is dat ook niet goed voor je en ten tweede houd je dat niet lang vol."

"Ik ga niet afzien", maakt ze dan ook duidelijk. "En dat moet gewoon kunnen met hier en daar een klontje boter en een schepje suiker. En iedereen mag daarover anders denken, maar hey, het is mijn lijf en mijn leven." True that!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld