Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Adam parfum van Imperial Parfums t.w.v. €179

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar. Dit keer mogen we 3x Imperial Parfums nieuwste parfum Adam t.w.v. €179 weggeven.

Adam

Adam is een geur die de ziel van Dubai in een vurig flesje vangt. Net zoals de andere parfums van Imperial Parfums ademt Adam de luxe en liefde, met een concentratie van minimaal 30% geurstoffen.

Het parfum opent met de heldere geurnoten van zoete sinaasappel, geïnspireerd door de zonovergoten straten van Dubai, waar het citrusachtige aroma de lucht opfrist. In het hart van Adam ontvouwt zich een sensuele symfonie van Turkse roos en jasmijn, een eerbetoon aan de rijke bloemenpracht die de tuinen van Dubai sieren, zoals de Miracle Garden. Bergamot voegt een sprankeling toe aan de compositie, wat doet denken aan de inspirerende lijnen van de moderne wolkenkrabbers, zoals de Burj Khalifa en Burj Al Arab, die de skyline van Dubai sieren. Ondertussen brengt vanille warmte en comfort, zoals de traditionele souks waar ambachtslieden al eeuwenlang hun waar verhandelen.

De basis van de geur wordt versterkt door muskus, een geur die doet denken aan de mystiek en de geschiedenis van Dubai, een stad die zich heeft getransformeerd van een bescheiden vissersnederzetting tot een wereldberoemd symbool van luxe en vooruitgang.

Adam 100 ml - €179

Nieuwsgierig naar alle parfums van Imperial Parfums? Imperial Parfums is bij de geselecteerde parfumerie beschikbaar o.a. Labo-Noir (Bussum), Parfumhuis (Stadskanaal), Geurenboetiek Lekker Ruiken (Venlo) en Parfumaria.com.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om deze heerlijke geur op te spuiten? Goed nieuws! Wij mogen maar liefst 3x Adam extract parfum (100 ml) t.w.v. €179 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='122']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 13 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.