Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan is vandaag je geluksdag

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Stier? Lucky you! Vandaag, zondag 28 januari is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Stier: 21 april t/m 20 mei

Eind januari staat planeet Uranus in je teken. Hierdoor verdwijnt een bepaalde innerlijke onrust, die je al een hele tijd ervaart. Ook ben je hierdoor veel beter in staat plannen en ideeën te gaan realiseren de komende tijd, vooral omdat je ook nog steun van planeet Jupiter in je teken hebt. De komende periode is dus cruciaal voor je carrière. De stappen die je nu gaat zetten, kunnen bepalend voor je toekomst zijn.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Netflix (Queen Charlotte)