8x Grazia + Pink Gellac Starterset t.w.v. 177,92 voor slechts €55,50

Je krijgt maar liefst 69% korting!

Verwen jezelf met een jaarabonnement op Grazia en krijg een Pink Gellac Neutral Sense Starterset t.w.v. €122 cadeau!

Mooie nagels at home

Pink Gellac heeft echt alles waarmee jij thuis je eigen nagelsalon kan creëren: van complete startersets, lampen en gellakkleuren tot nail-arttools. Het assortiment bestaat uit ruim 250 kleuren en de salon-kwaliteit gellakformule zorgt ervoor dat je 14 dagen kunt genieten van perfecte nagels.

Met de Neutral Sense Starterset van Pink Gellac kun je direct aan de slag. Deze set bevat naast een LED-lamp namelijk ook alle andere basics die je nodig hebt om je nagels volledig on point te krijgen. Deze set wordt geleverd met de kleur 251 Nude Pink, een mooie roze, creamy kleur met een warme ondertoon. Je kunt de gelnagellak van Pink Gellac in drie eenvoudige stappen zelf thuis aanbrengen en ook weer verwijderen. Zo geniet jij maar liefst twee weken lang van mooi verzorgde nagels met een prachtige glans.

Wil je meteen een Grazia-abonnement afsluiten en ook nog eens een Pink Gellac Neutral Sense Starterset krijgen? Ga dan snel naar grazia.nl/pinkgellac of bel 0251-257924.

Pink Gellac Neutral Sense Starterset – €122

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2024 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €6,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/.

Laatste nieuws