Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x haarverzorgingspakket van Björn Axén t.w.v. €116,50

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x een haarverzorgingspakket uit de Moisture-lijn van Björn Axén t.w.v. €116,50 weggeven!

Haarverzorging

Op zoek naar fijne haarverzorging en -styling? Dan ben je bij Björn Axén aan het juiste adres. Björn himself leerde in 1963 de fijne kneepjes van het vak van niemand minder dan de legendarische Franse kapper Monsieur Alexandre in Parijs. De Zweedse Björn besloot alle kennis die hij had opgedaan toe te passen in zijn eerste salon in Zweden, en binnen no-time had hij naam gemaakt voor zichzelf. Een eigen productenlijn kon dan ook niet uitblijven en anno 2024 heeft Björn Axén haarverzorging- en styling producten in het assortiment om u tegen te zeggen. En het leuke is: een paar van die fijne producten mogen wij nu weggeven!

Moisture-lijn

De moisture-lijn van Björn Axén bestaat uit heerlijke producten om – jawel – je haar te voeden. Wat de producten nog meer doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

Moisture Shampoo

Last van droog haar en een droge hoofdhuid? De Moisture Shampoo is verrijkt met hyaluronzuur en voedt je lokken intens, terwijl je hoofdhuid ook meteen wordt verzorgd. Het resultaat? Zacht haar met een prachtige glans.

€21 (250 ml)

Moisture Conditioner

De Moisture Conditioner van Björn Axén is er eentje om u tegen te zeggen. Ook dit product is verrijkt met hyaluronzuur, waardoor je lokken optimaal gehydrateerd worden. Wat wil je nog meer?

€21 (250 ml)

Moisture Hair Mask

Het Moisture Hair Mask bevat – je raadt het al – ook hyaluronzuur. Laat het masker na het wassen van je haar minstens drie minuten intrekken voor een fijne hydratatieboost.

€25 (200 ml)

Salt Water Spray

Deze Salt Water Spray is een echte alleskunner. De spray geeft je haar long-lasting volume en een matte finish. Door de toevoeging van vitamine B5 versterkt en voedt-ie je haar dan weer. Daar worden we blij van.

€17,50

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je lokken te verzorgen met de producten van Björn Axén? Dan hebben we goed nieuws. We mogen twee verzorgingspakketten weggeven die bestaat uit de Moisture Shampoo t.w.v. €21, de Moisture Conditioner t.w.v. €21, Het Moisture Hair Mask t.w.v. €25, de Salt Water Spray t.w.v. €17,50 en een borstel t.w.v. €32,00. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='121']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 30 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.