Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: deze bijzondere mascara gaat viral op TikTok

Het borsteltje zou je wimpers een waanzinnige krul bezorgen.

We love een goede make-uplook. We geven dan ook behoorlijk wat geld uit aan onze favoriete merken en producten. Eén van de items die niet mag ontbreken in je stash is een mooie mascara. Op TikTok gaat nu een variant viral die extreem goed zijn werk lijkt te doen voor iedereen die van zichzelf rechte wimpers heeft.

Mascara

Mascara is toch wel hét onmisbare make-upproduct van veel vrouwen. Als je maquillage er eenmaal flawless op zit, wil je dat de finishing touch genaamd mascara je look helemaal afmaakt. We vinden het belangrijk dat make-up van goede kwaliteit is en het gewenste resultaat geeft. Toch hoeft een goed product niet per definitie duur te zijn. Dat bewijst TikTok maar weer eens.

TikTok viral

TikTok is tegenwoordig the place to be als het gaat om nieuwe producten en de beste lifehacks. Ook als het op make-up aankomt. Enne, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Er is één specifiek product waar ze nu massaal voor naar de winkel rennen. Er gaan namelijk video's viral waarin verschillende gebruikers een bepaalde mascara uitproberen en laaiend enthousiast zijn.

Enne, zelfs Nikkie Tutorials is om! In de video waarin ze de viral mascara test, legt ze uit dat ze erg rechte wimpers van zichzelf heeft. Volgens de make-upartist zakken haar wimpers na het aanbrengen van mascara altijd weer naar beneden. Maar wanneer ze de Judy Doll mascara​ uitprobeert, is her mind blown.

@nikkietutorials where has this mascara been all my life?! #foryou #fyp ♬ original sound - nikkietutorials

Aan het begin zien we nog een bescheiden paar wimpertjes die amper opvallen, maar zodra het eerste laagje mascara erop komt, beginnen ze er steeds meer uit te springen. En tot haar grote verbazing gaan haar wimpers, in tegenstelling tot veel mascara's die ze heeft getest, niet na een paar minuten weer recht staan!

Judy Doll Curling Iron mascara

Het gaat allemaal om de Judy Doll Curling Iron mascara. De tag van de mascara heeft tot nu toe al miljoenen views op TikTok. Wow! Dit komt doordat veel gebruikers op het platform laten zien welk resultaat de mascara hun geeft. Het beste van alles? Je scoort 'm nu voor 13,95!

Bron: TikTok @nikkietutorials, nsmbl | Beeld: Emily in Paris