Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Afvallen verloopt moeizaam bij Miljuschka Witzenhausen: 'We gaan door'

'Toch merk ik dat het met de dag moeilijker wordt'

Gouden Televizier-Ring Gala 2022 - Rode Loper

Goede voornemens? Die van Miljuschka Witzenhausen zijn een paar kilo kwijtraken. Hoewel de tv-kok erg goed op weg is, vindt ze het afvalproces soms ook best zwaar. In haar nieuwsbrief vertelt ze hoe het afvallen haar tot nu toe afgaat.

Andere levensstijl

Miljuschka is sinds dit jaar gezonder aan het eten en meer aan het bewegen. "Het lijkt wel alsof het al drie maanden januari is… Maar ik ben nog steeds lekker bezig. Ik eet nog een stuk gezonder, ik sport wekelijks en zeker als de lucht strakblauw is, maak ik wandelingen waar je U tegen zegt", vertelt Miljuschka in haar nieuwsbrief.

Hoewel het haar redelijk goed afgaat, wordt het proces zwaarder en zwaarder. "Toch merk ik dat het met de dag moeilijker wordt. Zeker als het koud is, wil ik het liefst liters warme chocolademelk met bergen slagroom drinken en borden dampende bolo (spaghetti bolognese, red.) naar binnen werken."

Dilemma

Ze weet dat een cheatday hier en daar heel verleidelijk kan zijn. "Ik heb het al eerder gezegd, maar dat helemaal 100 procent gezond doen is niets voor mij. Ik ben gewoon te dol op eten. Maar volgens mij kampt zo ongeveer heel Nederland met dit dilemma en is diëten precies om die reden van niemand een hobby." Miljuschka sluit haar nieuwsbrief af met sterke woorden "We gaan door. Schouders eronder en gaan. Gelukkig weet ik ondertussen wel precies wat gezond én lekker is."

Miljuschka is niet gaan afvallen omdat ze niet tevreden is over haar lichaam, maar het was de dokter die haar het advies gaf om een paar kilo's kwijt te raken. Het gaat erom dat Miljuschka weer een 'steady suikerspiegel krijgt'. Succes, Miljuschka!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 06-10-2022 , Koninklijk Theater Carre 57ste Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carre, Amsterdam. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Miljuschka Witzenhausen