Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verdrietig nieuws: deze 90210-acteur is overleden

Oh no!

Heftig nieuws: acteur David Gail, een bekend gezicht uit een van onze favoriete serie Beverly Hills, 90210, is op 58-jarige leeftijd overleden. Zijn zus Katie maakte dit gisteren bekend op social media.

Verdrietig bericht

''Er was nauwelijks een dag in mijn leven dat jij niet aan mijn zijde was'', schrijft zijn zus bij een foto op Instagram waarop ze haar boer liefdevol omhelst. ''Ik zal je elke dag in mijn hart omhelzen. Jij prachtig, liefdevol, geweldig, krachtig mens. Ik ga je elke seconde van de dag missen, er zal nooit meer iemand zoals jij zijn.''

Het is nog niet duidelijk waaraande acteur is overleden. David zijn carrière, die begon in Florida, omvatte rollen in succesvolle series zoals Growing Pains, Doogie Howser, M.D., Murder, She Wrote, en natúúrlijk onze all time favourite: Beverly Hills, 90210.

Beverly Hills, 90210

We waren meteen verslaafd aan Beverly Hills, 90210 toen we de serie, die in 1990 op televisie verscheen, voor het eerst zagen. Het was dé soaphit in de jaren ’90. We leefden met name mee met de gebeurtenissen van de tweeling Brandon en Brenda Walsh. David speelde Stuart Carson in de populaire serie, de verloofde van Brenda.

Hoewel het eerste seizoen geen groot succes was, werd er toch een tweede serie uitgezonden. Vanaf dat moment schoten de kijkcijfers omhoog. Toch kwam er na 296 afleveringen een einde aan de serie. In 2000 gingen de acteurs hun eigen weg. In 2019 was er een reboot van de serie te zien, maar die werd na één seizoen alweer van de buis gehaald.

Bron: RTL Nieuws, Archief | Beeld: Videostill Beverly Hills, 90210