Heftig: Emily in Paris-actrice Ashley Park met spoed naar ziekenhuis

Ashley deelt een Instagrampost vanuit het ziekenhuis.

Ashley Park heeft haar vakantie op de Malediven niet bepaald goed kunnen afsluiten. De Emily in Paris-actrice is namelijk een tijdje geleden met spoed opgenomen in het ziekenhuis vanwege een bloedvergiftiging.

Erg ziek

Ashley deelde gisteren een heftig bericht op haar Instagram. “Terwijl ik het hier zit te verwerken en aan het herstellen ben van de eerste paar weken van 2024, is het enige woord dat ik kan bedenken dankbaarheid”, schrijft ze bij een foto vanuit het ziekenhuis.

Ashley (aka Mindy Chen) kreeg op vakantie een amandelontsteking, dat werd gevolgd door eeen zogeheten septische shock die haar organen infecteerde en aantastte. “Toen ik van december tot Nieuwjaar op vakantie was, veranderde wat begon als een amandelontsteking in een kritieke septische shock, waardoor verschillende organen geïnfecteerd en aangetast raakten.”

“Ik ben dankbaar dat mijn gezondheid is verbeterd, ondanks wat ons aanvankelijk was verteld.” Gelukkig heeft ze snel de zorg gekregen die ze nodig had en gaat het beter met haar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ashley Park (@ashleyparklady)

Relatie met Paul

Ze bedankt in haar post ook Emily in Paris-collega Paul. Hij is continu bij haar gebleven toen ze zo ziek was. Enne, daaruit blijkt dat de geruchten inderdaad kloppen! Ashley en Paul Forman (Nicolas de Léon) zijn inderdaad een stelletje in real life. “Ik hou van je Paul. Meer dan ik ooit kan zeggen”, aldus Ashley in de post. Aahw!

Bron: Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws