Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bye, bye dating apps: in 2024 ontmoet je de liefde van je leven in het echt

Met deze tips vind jij de man van je dromen binnen no-time.

Daten: voor de één een leuk avontuur, voor de ander een enorme struggle. En hoewel iedere single tegenwoordig op een – of meerdere – datingapps actief is, komen hier maar zelden succesverhalen van fijne relaties uit voort. Dé perfecte match vinden wordt dus steeds lastiger in dit digitale tijdperk. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen als je unhappy single bent.

Datingapps

Ben jij die eeuwige single uit je vriendengroep die alle dating apps al heeft uitgeprobeerd? Van Tinder en Bumble, tot Happn en Hinge: geen van de apps heeft jou de liefde van je leven opgeleverd. Velen zijn met jou en hebben besloten om de datingapps voortaan links te laten liggen, en in real life opzoek gaan naar hun perfecte match. Enne, ik weet niet hoe het met jou zit, maar in dit social media tijdperk kunnen wij daar best wat hulp bij gebruiken. De volgende tips gaan jou helpen om leuke mannen in het echt te ontmoeten:

1. Juiste tijd, juiste plek

Knappe mannen zijn natuurlijk overal, maar er zijn een aantal plekken waar je – volgens TikTokker @cambriaistrying – nét wat meer kans hebt om een hunk tegen het lijf te lopen. Allereerst tipt ze om je ogen eens goed open te houden wanneer je je favoriete koffietentje bezoekt. En ook op plekken waar mannen sporten, denk aan golfbanen, sportscholen en voetbalvelden, zou je volgens haar wel eens succes kunnen hebben. Tot slot gaat liefde natuurlijk door de maag, zeker bij mannen. Daarom raadt ze aan om naar plekken te gaan waar eten geserveerd wordt waar mannen van houden. Doe er mee wat je wilt!

@cambriaistrying #greenscreen where can you meet men in real life? After 12 years of close up observation of the male species, i think i have cracked the code. I mean, i may be wrong. I could definitely be wrong. But it could be fun? #datingtips #datingtipsforwomen #wheretomeetmen ♬ 2 Be Loved (Am I Ready) - Lizzo

2. Sta er écht voor open

Natuurlijk kun je alle koffietentjes, sportscholen en voetbalvelden afgaan, maar als je niet openstaat voor de liefde zal dit je hoogstwaarschijnlijk niks opleveren. Pas jouw mindset daar dus op aan. Het is belangrijk om er elke dag in te geloven dat je de ware tegen kunt komen en dit ook uit te stralen.

3. Begin zelf het gesprek

We know: het is spannend om de eerste stap te zetten en een gesprek aan te knopen met een man waarin je geïnteresseerd bent. Maar probeer je eens te verplaatsen in de man, want die kan er anderzijds ook bang voor zijn om door jou afgewezen te worden. Stel jullie lopen beide ware liefde mis, omdat jullie beide niet de eerste stap willen zetten. Dat zou zonde zijn toch? TikTokker @datingcoachanwar geeft advies:

@datingcoachanwar #datingadvice #singleover30 #singlewoman #fyp #singlelatina #singleblackfemale #singleblackwoman ♬ original sound - Anwar White

Kies een luchtig onderwerp om het gesprek mee te openen. Geef bijvoorbeeld een compliment (wat een leuk t-shirt heb je aan), vraag om een aanbeveling (welk gerecht bestel jij hier altijd?) of vraag om hulp (kan jij de mayonaise voor mij pakken, ik kom er niet bij). Succes!

Bron: Beautify | Beeld: Adobe Stock