Morena blikt terug op Good Luck Guys: ‘Ik zou het nog wel een keer kunnen doen’

Ondanks dat Morena tijdens haar deelname aan Good Luck Guys niet bepaald vrienden heeft gemaakt, zegt ze geen spijt te hebben van haar deelname aan het programma. Onlangs is echter ook de reünie-aflevering van de realityserie online gekomen en daar was de diva liever níet bij aanwezig geweest, vertelt ze in Realitea.

Vriend Matjo

In de aflevering van Realitea komt ook Morena’s vriend Matjo ter sprake. Tijdens haar deelname aan Good Luck Guys wilde Morena niet met Rico in één hutje slapen, vanwege haar vriend. Als Realitea-host Fawry not Sawry haar vraagt of ze blij is dat ze deze keuze heeft gemaakt, antwoordt ze: “Ik ben heel blij.” Ze zegt namelijk met haar man én met streamingsdienst Prime afgesproken te hebben dat ze niet met een man in één hutje zou gaan liggen.

Deelname

Als Farja haar vraagt of ze nog een keer mee zou doen aan het programma, heeft ze daarop een duidelijk antwoord. “Ik vond het echt wel een heel leuke uitdaging en zou het zeker nog een keer wel kunnen doen”, aldus de blondine. Aha! De host lijkt niet helemaal overtuigd van haar antwoord en zegt: “Zeker? (…) Want in de reünie die ik had gezien ga je best wel fel in op Harrie vanwege dat douche-incident.” Op zijn vraag of de lucht tussen de twee is geklaard, antwoordt Morena fel: “Nee, die moet niet eens meer tegen me praten.”

Beledigingen

“Hij heeft natuurlijk bepaalde opmerkingen naar mij gemaakt tijdens het programma”, vervolgt de influencer haar verhaal. En in haar opinie waren dat niet bepaald nette opmerkingen. “Zoiets zeg je gewoon niet tegen een vrouw. Klaar.” Zo noemde Harrie haar lelijk en vergeleek hij haar met het monster van Loch Ness. Daarnaast zou hij opmerkingen hebben gemaakt over haar gewicht, maar dat is eruit geknipt door de makers van het programma.

Zelfvertrouwen

Gelukkig is Morena naar eigen zeggen niet gekwetst door de vervelende opmerkingen van haar mede-kandidaat. “Want ik weet dat ik mooi ben”, roept ze uit. “Ja, ik heb een superknappe man naast me. En ik voel me heel zelfverzekerd”, aldus Morena. En dat laatste komt vooral door haar vriend Matjo vertelt ze. “Omdat ‘ie altijd tegen me zei: ‘Je bent zo mooi.’ Dan ga je je op een gegeven moment ook zo voelen, hé.” Cute!

Reünie

Omdat Morena niet bepaald lekker in de groep lag, had ze dan ook vrij weinig zin om naar de reünie-aflevering te gaan. “Maar ze gingen me wel overhalen, toen dacht ik van: oké, ik ga wel”, zegt ze. Host Farja heeft haar door en vraagt of ze is gegaan voor het geld. Lachend bevestigd Morena dit vermoeden en het blijkt dat ze alleen al voor haar aanwezigheid bij de reünie twee duizend euro heeft gekregen. Voor haar deelname aan het programma ontving de realityster maar liefst tien duizend euro. Kassa!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Good Luck Guys

Laatste nieuws