Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love is in the air: deze Máxima acteurs zijn nu een setje

Na de opnames is de vonk overgeslagen tussen de twee acteurs.

Binnenkort verschijnt er een gloednieuwe serie op Videoland, over het leven van onze koningin: Máxima. In de zesdelige dramaserie over de bijzondere vrouw zien we haar leven vanaf de ontmoeting met Willem-Alexander tot haar huidige leven. Voor de realeasedatum moeten we nog even geduld hebben, maar in een interview met RTL Boulevard doen de twee acteurs die de hoofdrollen vertolken een wel hele leuke onthulling.

Serie

Begin 2022 kondigde Videoland al aan dat er een dramaserie over het leven van Máxima in de maak was. Sindsdien deelde de streamingdienst de ene na de andere teaser: van het eerste kiekje op set tot de titelsong én de allereerste beelden van de serie.

Inmiddels heeft Videoland laten weten dat we eind april ein-de-lijk kunnen beginnen met het streamen van Máxima. Vanaf zaterdag 20 april is er wekelijks een aflevering te zien. Maar, hoe zat het ook alweer? De serie is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten, en vertelt het verhaal van Máxima’s leven – vanaf haar jongere jaren in Argentinië tot aan haar huidige leven als koningin van Nederland. Het startpunt van de serie is de eerste ontmoeting van Máx en Willem-Alexander in 1999.

Hoofdpersonages

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Martijn Lakemeier (Willem-Alexander) en Delfina Chaves (Máxima), en laat tussen deze twee Máxima-acteurs nou net de vonk zijn overgesprongen. Cute! Als er door de interviewer wordt opgegooid dat de twee in het echte leven ook een love couple zijn, beginnen beide partijen te giechelen.

Delfina neemt het voortouw en zegt: "Tijdens het werken hadden we altijd veel plezier", begint ze. Al geeft ze ook toe dat de opnames vaak ook lang duurden en dat ze echt hard gewerkt hebben. Gelukkig hadden de love birds veel steun aan elkaar. "Ik heb het gevoel dat we elkaar goed gezelschap hebben gehouden", aldus de brunette. "En ja, er is een chemie tussen ons", besluit ze. Aha!

Eerste beelden

Een aantal maanden geleden trakteerde Videoland ons al op een kleine preview. Een kleine opfrisser:

De eerste beelden beloven al heel veel goeds en we kunnen niet wachten tot we eindelijk aan deze serie kunnen beginnen. Wij tellen alvast af tot april!

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: Martijn van Gelder