Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Radio-dj Fien Vermeulen is zwanger

'Ons kleine wonder komt eraan ✨️'

Heel leuk babynieuws! Fien Vermeulen is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Dat heeft de radio-dj zojuist bekendgemaakt via haar Instagram aan de hand van een leuke video.

'Zo op gehoopt'

Op haar Instagram-account plaatst Fien een video waarin ze trots haar babybuik laat zien. "Zomer 2024 🐣", luidt het bijschrift van het filmpje. "Dankbaar en trots. Zo op gehoopt, zo ontzettend gewenst & nog zoveel mooier en intenser dan verwacht. Wat een weg en avontuur. De verhalen komen vast later maar voor nu: Ons kleine wonder komt eraan ✨️", aldus de radio-dj van Q-music.

Natuurlijk kan ze rekenen op veel felicitaties van bekend en onbekend Nederland in de comments. “JAAAAAAAA GEFELICITEERD ❤️”, schrijft Shary-An. En Evelien de Bruijn laat een '❤️' achter.

Bijzonder

Voor Fien is de zwangerschap helemaal niet zo vanzelfsprekend, omdat ze eerder dacht onvruchtbaar te zijn geworden door de behandelingen die ze moest ondergaan tegen kanker. Op 21-jarige leeftijd kreeg ze namelijk de diagnose lymfeklierkanker, waarvan ze inmiddels zo'n elf jaar is hersteld. De radio-dj heeft altijd openhartig gesproken over haar strijd tegen de ziekte en de nasleep hiervan. Ze heeft er ook een boek over geschreven, genaamd 'Het regent zonnestralen'. Ze overwon zichzelf wederom toen ze in 2019 meedeed aan Expeditie Robinson.

Bron: RTL | Beeld: NL Beeld