Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox staat doodsangsten uit in Echte Meisjes in de Jungle

Lukt het Michella om haar angsten te overwinnen?

Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023

In de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle lopen de spanningen tussen de kandidaten opnieuw op. We hebben al afscheid genomen van een paar meiden en daarom wordt het met de week spannender in de jungle. In de nieuwste aflevering is het vooral Michella die met een flinke dosis spanning moet omgaan.

Let op! Dit artikel kan spoilers bevatten over de vierde aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

Spanning loopt op

Vorige week hebben we helaas afscheid moeten nemen van Louisa en Lesley. De groep meiden wordt steeds kleiner en de opdrachten steeds moeilijker. En de sfeer? Die wordt er niet bepaald gezelliger op. Michella heeft haar rol als teamcaptain vaarwel moeten zeggen, want Deveny is nu de teamcaptain van de Sranang Sweeties.

In het tweede deel van de aflevering staan de meiden voor een moeilijke opdracht, want ze moeten ziplinen en onderweg een pittenzak op een schijf met geldbedragen gooien. Michella is not amused wanneer ze ziet dat ze de lucht in moet. Ze heeft namelijk erge hoogtevrees. Trillend trekt ze een zipline-vest aan en begeeft ze zich naar het platform. Teamcaptain Deveny probeert haar te steunen en haar over te halen om het te doen, maar op het laatste moment wordt de spanning haar toch teveel en besluit Michella de opdracht niet te doen. "Ik kan het niet", zegt een trillende Michella. "Ik wilde het echt heel graag maar ik durf niet."

Shanta is de enige van het team die de geldschijf weet te raken en daardoor heeft het team maar 200 euro opgehaald met deze opdracht. Videoland omschrijft deze aflevering zelf als een typisch voorbeeld van 'blue monday'. "Hoe deprimerend je dag ook is, wees blij dat je in ieder geval niet in de jungle zit! 😃" Aha!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • HILVERSUM, 01-12-2023, Beeld & Geluid Uitreiking van de Dutch Reality Awards 2023 in Beeld & Geluid, Hilversum. Hier zijn voor het eerst awards uitgereikt aan de meest geliefde Nederlandse realityprogramma’s en realitysterren. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Michella Kox