Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Winter Vol Liefde-kandidaten geven update over hun liefdesleven

Hoe gaat het nu, bijna een jaar na de opnames, met de kandidaten?

Na het enorme succes van grote zus B&B Vol Liefde, konden we de afgelopen weken volop genieten van het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Het liefdesavontuur van Guido, Benjamin, Saul, Edith en Marco is inmiddels afgelopen, en helaas is ook bekend dat we geen reünie-aflevering hoeven te verwachten. Wél geven de kandidaten een update over hun liefdesleven aan RTL Boulevard.

Eerste seizoen

Het eerste seizoen van Winter Vol Liefde vloog voorbij - veel te snel als je 't ons vraagt. Na weken vol dates, ongemakkelijke momenten en beginnende vlinders, is het hoge woord eruit. In de laatste aflevering zagen we dat hun deelname aan het programma slechts voor twee stellen een succesverhaal bleek te zijn. Guido koos ervoor om Esmeralda naar huis te sturen en gaf aan de ontluikende liefde uit te willen zoeken tussen hem en Marja. En Saul, die er veel moeite had om zijn ex Rafaëlla naar huis te sturen, koos uiteindelijk toch voor de 20-jarige Amy Rose. Maarre, de grote vraag blijft natuurlijk: zijn de love birds nog samen?

Guido

In de laatste aflevering leek Guido er nog zo zeker van. "Dit was echt safe the best voor last, in dit geval. Het is echt bizar", stelde hij nadat hij zijn keuze op Marja had laten vallen. Inmiddels blijkt deze liefde helaas toch bekoelt. Hierover zegt Guido: "Nadat het filmteam wegging, dan ga je elkaar echt op een normale manier leren kennen. En Marja is echt een leuke meid, maar ik miste haar niet zoals ik denk dat je iemand moet missen." Sad!

Maar niet getreurd, er is goed nieuws! Na de opnames is Guido in contact gekomen met een dame die zich eigenlijk op had willen geven voor het programma, maar hiervoor te laat was. "Als je naar mijn oproep-video kijkt en je hoort wat ik zoek in iemand, dat is wat deze meid gewoon heeft", aldus een enthousiaste Guido. Wel is er één klein obstakel omtrent dit prille liefdesgeluk: "Ze eet geen vlees." Oei...

Benjamin

Ook Benjamin zelf heeft het programma op de voet gevolgd, maar heeft wel het één en ander op zijn eigen gedrag aan te merken. "Ik dacht dus zelf dat ik heel gastvrij was en heel vriendelijk. En als ik het terugzie denk ik: 'Nou, dat had wel iets gastvrijer gekund'. Ik heb geen enkele keer die man met z'n koffer geholpen, bijvoorbeeld", reflecteert Benjamin op zijn deelname.

Edith

Edith slaagde er niet in om haar perfecte match te vinden en geeft daarnaast aan best geschrokken te zijn van de uitspraken van Mike over Bart. "Ik vind het een clown. Dan loopt 'ie met z'n dikke pens zo te showen", sprak Mike destijds over zijn concurrent Bart. Daarover zegt Edith: "Kijk, als ik Bart zou zijn zou ik me best wel genaaid voelen. Het zegt wel iets over iemand."

Hoewel ze nog altijd vrijgezel is, verwacht Edith dat 'haar dekseltje wel ergens zal zijn'. "Ik heb wel gedate, maar eigenlijk een beetje low key. Want ik ben toch afhankelijk van een Tinder, of online", aldus de onderneemster. En de mannen die ze daar tegenkomt, laten op z'n zachtst gezegd nogal te wensen over. "Het merendeel is gewoon getrouwd." Auch!

Marco

Wie na het programma wél de liefde heeft gevonden, is de in Zweden wonende Marco. "Het is een Noorse dame. Daar sloeg de vlam over en we zijn nu al een tijdje bij elkaar", aldus de hotel-eigenaar. Lief! De twee leerden elkaar kennen bij de yoga en hebben het vooral super leuk samen.

Saul

En last but not least: makelaar Saul die, na lang wikken en wegen, koos voor Amy Rose. Rondom dit koppel was misschien wel het meest te doen in de media en er werd dan ook volop gespeculeerd. Goed nieuws: de twee zijn nog steeds happy together, zien we in een zoet filmpje van het stel. Wel geven Saul en Amy Rose aan niet verloofd en ook niet in verwachting te zijn, om gelijk een einde te maken aan alle roddels.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL