Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Trend du moment: de trui met V-hals is terug van weggeweest

Het comfortabele item is helemaal hot and happening!

Een nieuw jaar betekent ook dat er weer nieuwe trends de kop opsteken om uit te proberen. Maarre, we all know dat klassieke, tijdloze items vaak de beste aankopen zijn. En waar we de afgelopen jaren zijn doodgegooid met coltruitjes en sweaters, is in 2024 de trui met V-hals helemaal hot and happening.

Comeback

Ja, je leest het goed: het model trui waarin je je opa vaak ziet verschijnen, maakt dit jaar een grandioze comeback. Deze winter draait het namelijk allemaal om de trui met V-hals, vooral nu de temperaturen flink beginnen te dalen. Het item is hét toonbeeld van comfort en heeft daarnaast - vinden wij - een heel hoog knuffelgehalte. Niet helemaal zeker over hoe je de trui met V-hals moet dragen? Stylist UK geeft een aantal handige stylingtips!

Kleur

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de kleur(en) waarin je de trui met V-hals aanschaft. Zo kun je kiezen voor een klassieke look door je outfit om een grijze of zwarte trui heen te bedenken. Maar heb je zin om een wat meer opvallende outfit te rocken? Kijk dan eens naar opvallende kleuren als groen, roze of rood, dit zijn dé kleuren van 2024 en tillen je look gegarandeerd naar een hoger niveau.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Wit T-shirt

Verder zien we onder alle V-halzen, vaak een basic wit T-shirt verschijnen komend jaar. Dit geeft je outfit een casual, effortless uitstraling, alsof je dus helemaal niet je best doet om er goed uit te zien. Al weten we stiekem natuurlijk wel beter. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je trui over je witte T-shirt heen dragen. Het klinkt misschien super simpel, want dat is het ook. Bekijk vooral de Instgram-posts hieronder voor wat styling inspo:

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Blouse

Ben je van plan om een meer preppy look te creëeren? Draag je favoriete trui met V-hals dan met daaronder een blouse of overhemd. Voor de ultieme-kakker look, knoop je de blouse tot aan de bovenkant dicht. Wij zijn helemaal weg van deze manier van stijlen, aangezien het dé key to success is om een chique twist aan je outfit te geven. Hoe je dit precies aanpakt? Nou, zo:

Waar de trui met V-hals ooit vooral werd geassocieerd met opa's en cricketspelers, wordt het comfortabele breisel nu dus gedragen door de grootste fashionista's. Heb jij er al één (of meerdere) in de kast hangen?

Bron: Stylist | Beeld: NL Beeld