Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Winweek: maak kans op 1 van de 3 beautypakketten van Charlotte Tilbury t.w.v. €178

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 3x een beautypakket van Charlotte Tilbury weggeven t.w.v. €178.

Charlotte Tilbury

Als iemand veel verstand heeft van visagie en skincare is het Charlotte Tilbury wel. Haar gelijknamige make-up- en huidverzorgingsmerk is dan ook razendpopulair. Een paar van de populairste producten blijven toch wel de Magic Cream, de Pillowtalk-lipstick en de TikTok-hit de Flawless poreless primer. En wij mogen deze fijne producten drie keer weggeven!

Charlotte's Magic Cream

De Magic Cream van Charlotte Tilbury doet de naam al jaren eer aan. Deze moisturizer bevat ingrediënten als Vitamine C & E, hyaluronzuur, shea butter, aloë vera, kamilleolie en nog veel meer om de huid te hydrateren, egaliseren, voeden en kalmeren. Het resultaat? Een egalere, glowy look!

€95

Invisible UV Flawless Poreless SPF50 Primer

De Invisible UV Flawless Poreless SPF50 Primer is er eentje om u tegen te zeggen. Deze gewichtloze primer voorziet je huid niet alleen van een satijn-gladde finish, maar verzorgt je huid ook nog eens. Zo hydrateer je de huid intens dankzij de toevoeging van hyaluronzuur. Ook is klinisch bewezen dat rimpels verminderd lijken, de huid steviger en elastischer oogt en dat – uiteraard – poriën enorm zijn verminderd.

€49 (30 ml)

Pillow Talk Matte Revolution lipstick

De Pillow Talk Matte Revolution lipstick is een van de populairste lipsticks van het moment. Waarom? Omdat deze warme, diepe zoetroze tint iedereen staat. Daarnaast is het ook nog eens een lipstick die is verrijkt met anti-oxidanten en orchidee-extracten om je lippen te hydrateren en verzachten. Niet zo gek dat celebs als Kim Kardashian, Adwoa Aboah en Negin Mirsalehi fan zijn van de lipstick.

Pillow Talk Matte Revolution lipstick in kleur Medium - €34

Win, win, win

Wil je kans maken op de drie bovenstaande producten? Wij mogen hier drie pakketten van weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='120']

Deze actie loopt tot en met woensdag 24 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.