Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Winweek: maak kans op 2 vliegtickets naar Reykjavik met PLAY Airlines

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 2 vliegtickets van PLAY Airlines naar Reykjavik weggeven.

PLAY Airlines

Heb je nog niet eerder gehoord van PLAY Airlines? Dan vertellen we je graag meer over deze low cost vliegmaatschappij uit IJsland. Het motto van PLAY Airlines is Pay Less, Play More. Dit betekent dat je bij deze vliegmaatschappij aan het juiste adres bent voor een fijne, budgetproof reis. Tijdens de World Airlines Awards werd de maatschappij dan ook uitgeroepen tot best low-cost maatschappij.

Met PLAY Airlines kun je zowel binnen als buiten Europa reizen. Ook vliegt PLAY Airlines vanaf Amsterdam via Reykjavik naar Noord-Amerika: New York, Boston, Washington DC, Baltimore en Toronto.

Reykjavik

PLAY Airlines vliegt van Amsterdam dagelijks naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik. In Reykjavik zelf is genoeg te doen, maar dit is ook de perfecte uitvalsbasis voor een rondreis door IJsland. Zo kun je vanuit Reykjavik een auto huren om de Golden Circle route te rijden. Deze route is zo'n 300 kilometer en stopt bij drie hoogtepunten van IJsland: Nationaalpark Þingvellir, waterval Gullfoss en de geiser Geysir.

Waterval Gullfoss

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om met je moeder, zus, lover, vader of broer naar Reykjavik te vliegen? Wij mogen 2 vliegtickets van PLAY Airlines naar Reykjavik weggeven. Kans maken? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Voorwaarden:

De gewonnen tickets zijn geldig voor de retourvlucht Amsterdam-Reykjavik.

  • De tickets zijn een jaar geldig vanaf de dag dat ze gewonnen zijn.
  • De data die uitgesloten zijn van boeken zijn:
      16 tot en met 20 februari 202426 maart tot en met 2 april 2024Juli en augustus 202424 tot en met 28 oktober 2024
  • 16 tot en met 20 februari 2024
  • 26 maart tot en met 2 april 2024
  • Juli en augustus 2024
  • 24 tot en met 28 oktober 2024

[mail-win-form id='119']

Deze actie loopt tot en met zondag 28 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: PLAY Airlines, Adobe Stock