Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Winweek: maak kans op 1 van de 2 The Double Wavers van Mermade Hair t.w.v. €76

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 2x The Double Waver van Mermade Hair t.w.v. €76 weggeven.

Haar krullen

De een is van zichzelf gezegend met een mooie krullenbos en weer een ander meet zichzelf prachtige krullen aan met een hittetool. Waar sommigen moeiteloos prachtige golven in hun haar zetten met een krul –of zelfs stijltang– is dat niet voor iedereen weggelegd. Mermade Hair bedacht daar wat op en kwam daarom met foolproof styling tools, waaronder de tripple-barrel-waver en de double waver. En The Double Waver mogen wij nu weggeven!

The Double Waver

The Double Waver is er eentje om u tegen te zeggen. De styler creëert moeiteloos dromerige, middelgrote of mini waves die dagenlang goed blijven zitten. Dankzij het innovatieve ionische dubbele cilinder ontwerp en de anti-scald platen voorkom je ook nog eens schade aan je haar als je met de styler in de weer gaat.

Als de waver volledig is opgewarmd – dit duurt slechts 60 seconden – zet je in slechts twee seconden golven in je lokken. De tool is supermakkelijk te gebruiken, aangezien je je haar alleen maar vast hoeft te klemmen tussen de platen. De styler is geschikt voor alle haarlengtes. Mensen met korter haar zullen de Double Waver zelfs makkelijker te gebruiken vinden dan de originele triple-barrel-wavers.

€76

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je lokken te stylen met The Double Waver? Wij mogen 2 exemplaren t.w.v. €76 weggeven. Kans maken? Vul dan snel onderstaand formulier in. Succes!

[mail-win-form id='118']

Deze actie loopt tot en met zaterdag 27 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.