Grazia’s Winweek: maak kans op 1 van de 3 paar New Balance sneakers

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 3x een paar New Balance sneakers weggeven!

Fresh Foam x 1080v13

Het model Fresh Foam x 1080v13 is een hardloopschoen die een tussenzool heeft voor een verbeterde demping. Deze fijne zool zorgt bovendien voor meer flexibiliteit van de schoen. Voor zweetvoeten hoef je in deze schoen ook niet bang te zijn. Door de zachte stof ademt de schoen goed tijdens het hardlopen. De schoen heeft reflecterende accenten waardoor je ’s avonds ook goed zichtbaar bent. Ideaal!

New Balance

9060

Deze 9060-sneaker heeft een tussenzool met dubbele dichtheid en ABZORB- en SBS-demping. Met andere woorden: zit enorm comfortabel. De schoon heeft een doorzichtig CR device op de hak en de buitenzool met diamand-patroon is geïnspireerd op het classic 860 design.

1906R

De ABZORB-tussenzool van de 1906R absorbeert schokken door een combinatie van demping en compressieweerstand. De schoen heeft een N-ergy buitenzool voor superieure schokabsorptie. Daarbij heeft dit model een verstelbare vetersluiting voor een persoonlijke pasvorm.

Win, win, win

Wil jij kans maken op één paar van deze schoenen? Vul dan snel onderstaand formulier in. Succes!

Elk model is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Als het model in maat van de winnaar niet op voorraad is, ontvang je het model in een andere kleur in de beschikbare maat. 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 23 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws