Grazia’s Winweek: maak kans op 1 Guerlain beautypakket t.w.v. €180

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we een mooi beautypakket van Guerlain t.w.v. €180 weggeven!

Guerlain

Guerlain bestaat al sinds 1828 en staat bekend om haar prachtige make-up, fijne huidverzorging en heerlijke geuren. We vinden het zalig om onszelf in de watten te leggen met fijne Guerlain-producten en daarom mogen we een prachtig Guerlain pakket t.w.v. €180 weggeven. We hebben voor je op een rijtje gezet wat er in dit mooie pakket zit:

Advanced Youth Watery Oil

De Advanced Youth Watery Oil van Guerlain is er eentje om u tegen te zeggen. Deze olie verstevigt, egaliseert en verheldert de huid en is geschikt voor alle huidtypes. Voor de olie selecteerde het Guerlain Researchteam de krachtigste bijenproducten. Het resultaat? Een olie die de huid in staat stelt om negen keer sneller te herstellen!

€97 (30 ml)

Noir G mascara

Een goede dekking? Check! Een krachtige finish? Dubbelcheck! Guerlains Noir G mascara geeft je een stralende oogopslag die je wimpers niet verzwaart. Dankzij het gebogen borsteltje is het ook nog eens supermakkelijk om de mascara gelijkmatig aan te brengen voor die jaloersmakende krul. De mascara blijft maar liefst 24 uur zitten. Indrukwekkend!

€41

KissKiss Bee Glow

Make-up meets skincare. Guerlains KissKiss Bee Glow is een getinte lippenbalsem die verrijkt is met honing  Met de KissKiss Bee Glow versterk je de natuurlijke kleur van je lippen en het biedt maar liefst 24 uur lang hydratatie. De balm glijdt heerlijk over je lippen en plakt niet. Hoe fijn!

258 Rose Glow – €42

Win, win, win

Zie jij het helemaal zitten om je huid te verzorgen met Advanced Youth Watery Oil, de wimpers te voorzien van de Noir G mascara en je lippen te hydrateren met de KissKiss Bee Glow in de kleur 258 Rose Glow? Vul dan snel onderstaand formulier in om kans te maken op deze mooie items!

Deze actie loopt tot en met donderdag 25 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws