Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Winweek: maak kans op 1 van de 3 hannah skincarepakketten t.w.v. €125

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, zijn we op Blue Monday (15 januari) gestart met onze grote winweek. Tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 3x het BeYOUty Serum (30 ml) t.w.v. €68 en de Personal Choice (30 ml) t.w.v. €57 van hannah weggeven!

Fijne skincare

Op zoek naar producten die je huid niet alleen verzorgen, maar ook verbeteren? Bij hannah ben je aan het juiste adres. Het Nederlandse cosmeticamerk verbetert de huid door middel van hun revolutionaire bindweefselmassages en hun fijne skincareproducten. Zo deelde Miss Nederland 2022 Ona Moody eerder met Grazia dat ze van rode vlekjes afkwam dankzij het beYOUty serum en vertelde Miss Nederland 2021 Denise Speelman dat de Personal Choice haar huid – met name in de winter – weet te kalmeren.

Nieuwsgierig geworden? Wij mogen 3x het BeYOUty Serum (30 ml) en de Personal Choice (30 ml) weggeven.

BeYOUty Serum

Egaliseren, kalmeren, en onzuiverheden, roodheid én huidirritaties verminderen: het valt allemaal binnen het takenpakket van deze multitasker. Het BeYOUty Serum van hannah pakt ook veel andere huidissues effectief aan. Zo is dit serum een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Het geheim? De juiste cocktail van ingrediënten, zoals Cannabidol oftewel CBD-olie. Helemaal hot and legal! Enne, dankzij de toevoeging van niacinamide en ferulic acid heeft het beYOUty serum ook nog eens een een positieve werking op de vertraging van het huidverouderingproces. Helemaal als je het serum combineert met hannah's Personal Choice.

Personal Choice

Ook hannah's Personal Choice is een echte huidtopper. Deze crème bevat actieve ingrediënten waardoor je huid ontspant. Ook krijgt je huid dankzij de crème meer volume door de verbeterde aanmaak van collageen. Door de huidontspannende werking van de natuurlijke stof Calmosensine zullen (expressie)rimpels minder strakgetrokken worden en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn.

Heb je een vettere - en zelfs een onzuivere huid? Dan heb je ook baat bij deze crème vanwege het ontspannende effect op de talgklieren. Deze crème zorgt dus voor een hoge weerstand tegen externe invloeden. Daarom is de combi van het BeYOUty Serum en de Personal Choice onmisbaar voor een stralende en gezonde huid zonder stress en onzuiverheden. Win-win, dus!

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je huid een boost te geven met hannah's BeYOUty Serum en de Personal Choice? Vul dan snel onderstaand formulier in om kans te maken op 1 van de 3 pakketten. Succes!

[mail-win-form id='115']

Deze actie loopt tot en met vrijdag 26 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.