Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Bondi Sands skincarepakket t.w.v. €48,88

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een prachtig skincarepakket van Bondi Sands t.w.v. €48,88 weggeven!

Huid verzorgen

Een goede hydratatie van je huid is met het gure weer buiten geen overbodige luxe. Gun jij je huid wel wat extra hydratatie? Dan is het verstandig om je huid te verzorgen met hyaluronzuur of producten die hyaluronzuur bevatten. Bondi Sands weet maar al te goed dat een goede hydratatie key is in de winter en daarom mogen we drie fijne hydratatiepakketten weggeven. Wat er in het pakket zit? Komt-ie:

Light 'n Dreamy Gel Moisturizer

De Light 'n Dreamy Gel Moisturizer van Bondi Sands is verrijkt met fijne ingrediënten als glycerine, watermeloenextract en hyaluronzuur. De crème voelt heerlijk op de huid, verbetert de huidbarrière en geeft een gehydrateerde en veerkrachtige teint. Wat wil je nog meer?

€15,99

Thirsty Skin Hydrating Hyalyronic Acid Serum

Het Thirsty Skin Hydrating Hyalyronic Acid Serum weet de huid diep te hydrateren en vocht vast te houden. Het serum bevat maar liefst 2% hyaluronzuur en is dan ook een fijne dorstlesser voor een droge huid. Een echte musthave in de winter dus!

€15,99

Face Glaze Ultra Hydrating Cream Mask

Het Face Glaze Ultra Hydrating Cream Mask is – net als de moisturizer – verrijkt met de fijne ingrediënten hyaluronzuur, ceramiden en glycerine. Breng het masker één tot twee keer per week aan voor die fijne hydratatieboost.

€16,99

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je huid te verzorgen met deze skincaretoppers? Wij mogen 3x een pakket met deze items t.w.v. €48,88 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='114']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 16 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: Bondi Sands