Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anyone But You is dé film van het moment en hierom wil je ‘m zien

Tijd voor een bezoekje aan de bios!

Winter is here! De temperaturen zakken deze week tot onder het vriespunt, waardoor het ijskoud is buiten. Een gezellige binnenactiviteit is dan ook precies wat we zoeken. Een film of serie kijken onder een kleedje de bank is natuurlijk heerlijk, maar een bezoekje aan de bioscoop is minstens net zo leuk! De gloednieuwe romcom Anyone But You is momenteel razendpopulair en dus zeker het kijken waard.

Verhaal

De kans is groot dat je de nieuwe film al voorbij hebt zien komen op de socials. Anyone But You is nog maar net te zien in de bioscoop, maar nu al een regelrechte hit. En wij snappen wel waarom! In deze romcom volgen we Ben (Glen Powell) en Bea (Sydney Sweeney), die samen op een romantische date gaan. Er lijkt iets te ontstaan, maar binnen no-time gebeurt er iets waardoor het vlammetje tussen de twee dooft. Ze zien elkaar niet meer staan, totdat een onverwachte wending hen op een heel andere manier weer samenbrengt.

Hoofdrollen

De hoofdrollen in de film worden dus vertolkt door Glen Powell en Sydney Sweeney. De knappe Glen ken je wellicht al van actiefilms als Topgun: Maverick en Devotion. Sydney Sweeney maakte vooral furore in de serie Euphoria. Nu komen de twee dus samen voor een romcom en we moeten zeggen: ze spatten van het scherm samen!

Beoordeel het zelf in de trailer:

https://youtu.be/UtjH6Sk7Gxs?si=tQeyJc7FPCUx0i9A

Bioscoop

Voorlopig kun je Anyone But You nog niet thuis vanuit je luie stoel bekijken, want de film draait eerst nog een tijd in de bios. Enne, je moet er snel bij zijn, want de stoelen zijn binnen no-time gereserveerd.

https://www.tiktok.com/@ayebaibaiiii/video/7316760534723005742?

Op TikTok zien we al veel lovende reacties op de romcom voorbijkomen. Sommigen vergelijken de film zelfs met de iconische How to Lose a Guy in 10 Days! Dit belooft heel veel goeds. Wij weten wel wat er op de planning staat dit weekend!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Girlscene | Beeld: Anyone But You, YouTube, TikTok