Grazia’s Winweek: maak kans op 1 van de 3 Double Serums van Clarins t.w.v. €98

Doe mee en maak kans!

Last van een winterdip? Grazia to the rescue! Om een seizoensdipje tegen te gaan, starten we vandaag – op Blue Monday – met onze grote winweek. Vanaf vandaag tot en met 21 januari maak je elke dag kans op een prachtige prijs. Vandaag mogen we 3x het Double Serum van Clarins t.w.v. €98 weggeven.

Extra verzorging

Nu de koude winterdagen echt zijn aangebroken, kan onze huid wel wat extra liefde gebruiken. Met Clarins’ iconische wereldwijde bestseller Double Serum zit je wel goed. Dit complete anti-ageing serum hydrateert niet alleen je huid, maar bestrijdt ook zichtbaar alle tekenen van huidveroudering. Bovendien is het serum ook nog eens geschikt voor iedereen en elk huidtype – inderdaad, ook voor de meest gevoelige huid.

Het Double Serum bevat 21 plantenextracten die de vijf vitale functies van de huid – hydratatie, voeding, zuurstofvoorziening, vernieuwing en bescherming – stimuleren. Het resultaat? Een stevige, egale en stralende huid!

€98 (30 ml)

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je huid te verzorgen met Clarins’ Double Serum t.w.v. €98? Vul dan snel onderstaand formulier in om kans te maken op 1 van de 3 serums. Succes!

Deze actie loopt tot en met maandag 22 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

 

Laatste nieuws