Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mikky Kiemeney deelt te zoete beelden met baby Miles

Awh!

Voetbalgala 2019

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong zijn eind november de trotse ouders van zoontje Miles geworden. De twee genoten in december enorm van hun gezinnetje, en daar deelt Mikky nu een paar foto's van op Instagram.

Dreamy December

Op 21 november mochten Frenkie en Mikky zoontje Miles verwelkomen. De twee genieten enorm van de tijd met hun kindje en ook in december maakten ze weer mooie herinneringen samen. Op Instagram deelt Mikky dan ook dat ze een "Dreamy December" heeft gehad. Vervolgens deelt ze te lieve beelden waarop ze samen met haar zoontje te zien is, dat ze kerst viert met haar gezinnetje en dat Miles bij Frenkie aan het slapen is. Awh!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Miles geboren

Eind november deelde John de Jong – de vader van Frenkie de Jong – dat Mikky en Frenkie op 21 november ouders zijn geworden. Voor de familie De Jong een heel bijzondere datum, want 21 is het rugnummer van Frenkie. Hij koos dit nummer omdat dit de geboortedag van zijn opa is. “En dat is altijd zijn nummer gebleven”, vertelde John aan Radio 538.

Ook omschreef John hoe bijzonder hij het vond om voor het eerst zijn kleinzoon vast te houden. “Ik heb hem vanmiddag voor het eerst in mijn armen gehad. Dat is een prachtig moment natuurlijk; het is een prachtig mannetje”, vertelde hij trots.

De naam van het kindje wilde John destijds nog niet bekend maken. “Dat willen ze denk ik zelf doen.” We hoefden niet lang te wachten op de onthulling van de naam, want op 1 december maakten de kersverse ouders bekend dat hun kindje Miles heet.

Beeld: NL Beeld