Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! EOTBDD's Jorden en Beau zijn ouders

Al in juli werd de kleine spruit van de EOTBDD-sterren geboren.

Heel leuk nieuws uit reality-land: Ex on the Beach Double Dutch-sterren Jorden en Beau zijn vader en moeder geworden. En dat blijken de twee ook al eventjes te zijn.

Vader geworden

Ze deelden het nog niet eerder op Instagram, maar Jorden en Beau zijn ouders geworden. "Het aller mooiste wat me ooit is overkomen", schrijft Jorden op Instagram bij een foto waarop hij zijn kind de fles geeft. De EOTB-ster deelt daarbij ook meteen de naam van de kleine: Jace Mateo. Ook deelt hij de geboortedatum van zijn zoontje, en dat is inmiddels toch al even geleden. Zo werd de kleine op 5 juli vorig jaar geboren.

Dat Jorden het nu op Instagram deelt, lijkt naar meer te smaken. Zo deelt hij meteen meer story's van zijn gezin op het sociale medium. "En vanaf nu worden jullie gek van me babyfoto's", waarschuwde hij zijn volgers vast grappend.

Eerst samen genieten

Overigens deelt ook trotse mommy Beau op Instagram voor het eerst dat ze moeder is geworden. Ze schrijft daarbij dat ze er bewust voor kozen om de geboorte van Jace Mateo een tijdje geheim te houden. "Heerlijk zonder online meningen van mijn zwangerschap en de eerste 6 maanden dat mijn kindje op de wereld is kunnen genieten", begint ze de post waarbij ze een video van hun avontuur deelt.

"Vandaag ben ik (soort van) klaar om hem met jullie te delen, mede doordat mijn hormonen weer een beetje normaal doen 😜. Mijn kind, mijn hart en ziel, mijn meest kostbare bezit."

Beste vader

Beau maakt ook van het moment gebruik om een complimentje uit te delen naar haar lief Jorden. "Ik wist al dat hij de liefste voor mij is en de beste papa voor mijn kind zou zijn. Ook tijdens de zwangerschap werd ik op handen gedragen en was niks hem te veel. Toch heeft hij mij tijdens de bevalling (die wij best wel heftig vonden) en in zijn nieuwe rol als vader, weer verrast! Zonder hem had ik het écht niet gekund."

Bron: Instagram | Beeld: EOTBDD (MTV)