Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doe jij ook aan Dating Sunday? Wellicht laat niet elke datingapp je toe

Ah oh!

Nu het Dating Sunday is, de eerste zondag van het jaar met het hoogste aantal downloads van datingapps voor de rest van het jaar, behoeft datingapp Inner Circle zich juist voor té veel aanmeldingen. De reden hiervoor? Ze willen graag de kwaliteit voor de huidige leden waarborgen. Aha!

Dating Sunday

Nu de feestdagen achter de rug zijn, heeft iedereen natúúrlijk weer goede voornemens opgesteld. Singles kijken hoogstwaarschijnlijk terug op ietwat saaie feestdagen, des te groter de kans dus is dat ze zich in dit nieuwe jaar aanmelden voor datingapps, toch?

En hoewel Dating Sunday dus een heus begrip is geworden door de jaren heen, zag Inner Circle het toch anders. Zij vinden Dating Sunday namelijk niet de juiste motivatie voor de zoektocht naar echte liefde. Precies daarom beperkt Inner Circle nu de toename van leden tot slechts 30 procent om er zo voor te zorgen dat leden nog steeds een kwaliteitservaring kunnen hebben en niet overspoeld raken. Aha! Wil jij dus graag gebruik maken van Inner Circle, wees er dan snel bij!

Wereldwijde campagne

Inner Circle voorspelt dan ook dat de dating trend in 2024 verschuift naar platforms die kwaliteit boven kwantiteit verkiezen. Daarom anticipeert Inner Circle op deze ontwikkeling door het jaar juist te beginnen met het beperken van het aantal nieuwe leden, waardoor de app exclusief blijft om te daten.

Met deze gedachte is Inner Circle dan ook een wereldwijde campagne gestart om tijdens deze periode een premium ervaring te kunnen blijven geven aan hun leden. Zo wordt het verificatieproces bijvoorbeeld strenger en krijgen bestaande ontvangers cadeautjes zoals 'Superlikes' én toegang tot speciale functies die hun profiel nadrukken. Ook kunnen leden zoekopdrachten verfijnen zodat de kans wordt vergroot om de ware te ontmoeten.

Dating expert aan het woord

"Wij geloven niet dat complete tegenpolen elkaar aantrekken en dat kwaliteit veel belangrijker is dan kwantiteit als het om daten gaat. Deze Dating Sunday biedt Inner Circle leden juist een plek waar ze in contact komen met mensen die dezelfde interesses en levensstijl delen, zonder overweldigd te worden door lege conversaties", aldus Crystal Cansdale, Inner Circle's vaste dating expert.

Bron & beeld: Inner Circle