Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winter Vol Liefde-Kelsey naar huis na andere dames 'Barbie en plastic' te hebben genoemd

'Ben omringd door mensen die niet mijn mensen zijn'

Na het enorme B&B Vol Liefde succes, kunnen we deze winter volop genieten ging het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Het liefdesavontuur van GuidoBenjaminSaulEdith en Marco is inmiddels in volle gang, en dat levert tussen de potentiële liefdeskandidaten hier en daar de nodige spanningen op. Zo ook in de Zwitserse sneeuw bij Saul.

Makelaar Saul

Bij de start van het programma maakten we kennis met de 29-jarige makelaar Saul in Zwitserland. Hij runt daar samen met zijn broer een makelaarskantoor en heeft veel huizen in de omgeving verkocht. Het enige wat nog mist in zijn leven is een leuke vrouw. Wanneer hij door de aanmeldingen gaat, komt hij meteen een aantal opvallende dingen tegen.

Zo heeft zijn ex Rafaëlla zich aangemeld, met wie hij vijf jaar lang een relatie had. Ook zit er een dame tussen die 18+ content maakt. “Ik zie in ieder geval twee grote pluspunten”, concludeerde Saul bij het bekijken van de video's. Toch heeft hij daar naar eigen zeggen zijn handen wellicht iets ’te vol’ aan. Amy Rose mag wel langskomen in de sneeuw en de twee hebben elkaar inmiddels helemaal gevonden. Ze was de eerste deelneemster die haar intrede maakte en voelt nu, samen met zijn ex-vriendin Rafaëlla, het meest vertrouwd aan. De dames kunnen het onderling ook goed met elkaar vinden.

Kelsey

Nadat ook potentiële liefdeskandidaat Kelsey zich bij het olijke trio heeft gevoegd, zijn de verhoudingen ietwat veranderd. Waar het de eerste dagen best gezellig was in huize Saul, is na een dinertje de sfeer tot het nulpunt gekelderd. In een recente aflevering zagen we hoe Kelsey 's ochtends vroeg het huis ontvlucht om even 'me time' te hebben. Ze vertelt op camera: "In het huis zijn ze hartstikke aardig, maar heel anders dan ik. En dat kost soms heel veel energie."

Wanneer Saul op camera wordt gevraagd over de spanning van de avond legt hij uit: "Kelsey is zo lekker direct. Die zegt wat ze denkt. Dat vind ik een goede eigenschap, maar gister is dat een beetje uit de hand gelopen. En toen werden er een beetje vervelende opmerkingen gemaakt waarbij ik dacht: kan het niet wat diplomatischer? Toen heb ik wel een kant van Kelsey gezien waarvan ik dacht: dat past niet echt bij mij."

Recht voor z'n raap

Wat er dan allemaal is besproken die avond? Well, Kelsey zou tegen Saul hebben gezegd: ''Ik weet niet hoe lang ik het kan volhouden, omdat ik echt omringd ben door mensen die niet mijn mensen zijn.''

En ook tegen de andere dames zou Kelsey dit op subtiele wijze duidelijk hebben gemaakt. "Tegen mij en Raf begon ze over Barbie en plastic en dat zij all natural was en wij niet, dus dat vond ik een beetje heftige opmerkingen", vertelt Amy Rose. "Dat vond ik wel echt een kutstreek, om het zo maar te zeggen. Dat doe je gewoon niet." Ouch!

En ook Saul is er door geraakt. ''Het zijn wel 'mijn' soort mensen'', aldus de makelaar. Saul stuurt Kelsey uiteindelijk, na het een en ander uitgesproken te hebben, zonder wrok naar huis. "Het is goed zo", vertelt ze als ze een moment alleen voor de camera heeft. "Het lijkt nu heel dramatisch met dat gejank erbij. (...) Maar ik voel me eigenlijk heel goed. Het is gewoon JDB, Jammer De Bammer."

Bron: RTL Boulevard, Winter Vol Liefde | Beeld: Videostill Winter Vol Liefde