Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Neem nu een mini-abonnement op Grazia voor slechts €4,99

Hoe leuk!

Is het jouw goede voornemen om minder op je telefoon te kijken? Dan is lekker leesvoer een must, en daaraan helpen we je graag. Momenteel kun je een fijn mini-abonnement op Grazia afsluiten voor slechts €4,99.

Grazia-abonnement

Een lekker gezichtsmasker op, kopje thee naast je, telefoon weg en lekker door Grazia bladeren; dat is me-time voor ons. Om het jaar lekker te beginnen, hebben we daarom een bijzondere aanbieding voor je. Momenteel kun je namelijk heel goedkoop een abonnement op Grazia afsluiten.

Grazia is dé fashion glossy van Nederland. Met een unieke mix van mode, beauty, psyche, health, maar ook entertainmentnieuws, opinie, reallife-verhalen en actualiteit houden we onze lezeressen op de hoogte van wat er speelt in de wereld. De afgelopen tijd verscheen er veel leuks in het magazine. Zo sierden onder meer Bibi Breijman, Loiza Lamers en Emma Heesters de cover van Grazia. Uiteraard heeft 2024 nog meer leuks in petto.

Wil je dit jaar niets missen? Maak dan nu gebruik van onze €4,99-aanbieding voor een mini-abonnement.

Nog meer abonnementen

Zie jij het helemaal zitten om in het nieuwe jaar meer tijdschriften te lezen? Dan hebben we nog meer goed nieuws. Je kunt namelijk ook op andere magazines een mini-abonnement nemen voor maar €4,99. Welke tijdschriften dat zijn? Komen ze: Beau Monde, Marie Claire, Happy in Shape, Elegance, Playboy, Noorderland, Wieler Revue, Golfers Magazine, Nautique, Nieuwe Revue en Panorama. Hoe leuk!

Deze actie is geldig van 2 januari tot en met 9 januari 2024.