Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anne Vedder onthult geslacht kindje met schattige gender reveal video

Ben jij team boy of girl?

Onlangs kwam er heel leuk babynieuws van Anne Vedder en haar vriend Stephan Leicher naar buiten. Het koppel is namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen! Vandaag maakte de mom to be op Instagram het geslacht van de kleine spruit bekend.

Mommy to be

Inmiddels is Anne alweer een poosje zwanger en is dat al aardig goed te zien. Zo deelt ze regelmatig een leuk kiekje van haar prachtige babybuik met haar volgers. Looking good! En ook het geslacht van hun ongeboren kindje is niet langer een geheim, want ze delen het nieuws met ons doormiddel van een té lieve gender reveal video.

Its a...

Boy! De familie ontvangt een heus – hoe kan het ook anders – Vedder & Vedder armbandje met daarop de tekst 'It's a boy'. Wat ontzettend leuk! Zelfs nichtje Franky krijgt een exemplaar om haar kleine polsje. Het feestelijke moment is op video vastgelegd, zodat ook de rest van de wereld nu weet wat het gaat worden. Cute!

Een jongetje in de familie

''Helemaal over the moon dat het een jongetje is!'', schrijft het gelukkige stel in de caption. ''Stephan en ik dachten dat het een meisje zou worden maar toen we erachter waren dat het een jongetje is, vinden we het zo leuk!!'', aldus de trotse parents to be.

''Ik ben echt opgegroeid in een meiden gezin, zonder broertjes. Vroeger wilde ik altijd een jongetje als kindje dus ben nu echt blij & helemaal leuk dat Frankie er een neefje bij krijgt 💙'', legt Anne uit. Toch voegt ze er ook nog even aan toe: ''Maar nogmaals, als hij maar gezond is dat is het belangrijkste! 💙''

Trotse tante Esther Vedder lijkt ook erg blij te zijn met het leuke nieuws. Ze reageert onder de post: ”Jaaaa zoo leuk!! 💙💙” Enne, dat vinden wij natuurlijk ook. Congrats, Anne en lover Stephan!

Bron en beeld: Instagram @esthervedder