Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Eden Sparkling Lychee | 39 Eau de Parfum van Kayali t.w.v. €85

Doe mee en maak kans op dit heerlijke parfum.

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 1x het parfum Eden Sparkling Lychee | 39 van Kayali weggeven.

Positive vibes only

Hoe zorgvuldig jij je outfit ook hebt samengesteld, zonder een heerlijk parfum mist je voorkomen toch net wat joie de vivre. Bovendien kan de juiste geur een positief effect op je humeur hebben, zo weet ook Mona Kattan, founder van Kayali. Onlangs lanceerde het parfumlabel Eden Sparkling Lychee | 39 Eau de Parfum, een parfum dat staat voor good vibes en positieve energie. "Wat ik zo waardeer aan de geuren in onze Kayali Eden-collectie is dat ze openen met heldere en gedurfde fruitige noten die mij elke keer dat ik ze spray, direct blij maken."

De geur

De Eden Sparkling Lychee | 39 is een ware toevoeging aan je parfumgarderobe – of het perfecte parfum om zo'n dergelijke garderobe mee te starten. Het is een geur die bestaat uit een mix van verleidelijke lychee, zure zwarte bes en zoete viooltjes. Hierdoor ruikt de geur heerlijk bloemig en fruitig wanneer je 'm net aanbrengt, en terwijl het parfum opdroogt, creëren warme tonen van gesuikerde amber, vanille en musk een langdurig en aantrekkelijk geurspoor. Ook leuk, om dit parfum te verwezenlijken sloeg het parfumlabel de handen ineen met gerenommeerde parfumeur Gabriela Chelariu.

Winnen

Wil jij dolgraag de Eden Sparkling Lychee | 39 proberen? Dan hebben we goed nieuws, wij mogen namelijk 1 keer het parfum weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='112']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 9 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.