Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít moet je in huis hebben als je met de feestdagen gaat gourmetten

Heel fijn!

happy friends celebrating christmas at home feast

It's almost Christmas! Meer dan de helft van de Nederlanders gourmet gezellig met de feestdagen. Dat is natuurlijk ook heerlijk, maar de geur die vervolgens nog dagen in je huis blijft hangen absoluut niet. Hier is nu dé oplossing voor gevonden!

Hack

We schreven eerder al hoe je die vervelende gourmetgeur uit je kleding krijgt, maar nóg beter is om te voorkomen dat je kleding überhaupt gaat stinken. En daarvoor hoef je niet in de weer met allerlei geurstokjes, geurkaarsen of lucifers, want er bestaat een speciale anti-gourmetgeur spray. Wait, what?

Waarom wisten we dit niet eerder? De anti-gourmetgeur spray is fantastisch voor de feestdagen. De exclusieve spray met after dinner aroma is ontwikkeld door 24Kitchen en belooft korte metten te maken met de geur in huis na het diner.

Geur

De handige spray is speciaal ontwikkeld voor de feestdagen. "Onze exclusieve geurspray bestaat uit een mix van tijm, kruidnagel, vanille en amandelen. Tijm zuivert je keuken van de vettige lucht. Kruidnagel zorgt ervoor dat het winterse warm gevoel weer terugkeert en de zachte geur van vanille en amandelen passen bij het zoete dessert dat op het menu staat", luidt de beschrijving bij de spray op de site van 24Kitchen.

"Samen zorgen de geuren van onze anti-gourmetspray ervoor dat de lucht van de stiekem toch wat aangebrande pannetjes als sneeuw voor de winterzon verdwijnen en de grootste gourmet-ergernis voortaan verleden tijd is." Ideaal!

De nare aanhoudende geur is volgens Nederlanders het meest irritant aan gourmetten. Met 62% staat deze ergernis op nummer één blijkt uit onderzoek. Ook is het reden voor een grote groep Nederlanders om een ander diner te bedenken.

Bron: 24Kitchen | Beeld: Adobe Stock

Lifestyle
  • winter holidays and people concept - happy friends with sparklers celebrating christmas at home feast