6x waarom het zo goed is om je baby bij je te dragen in een draagzak

Ook hebben we een paar van de mooiste draagzakken voor je op een rijtje gezet.

Je baby bij je dragen in een draagzak is iets wat we steeds vaker zien. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit vele voordelen heeft. Benieuwd wat die voordelen zijn? We hebben 6 voordelen voor je op een rijtje gezet + de mooiste draagzakken van Baby Tula verzameld.

Voordelen

Het bij je dragen van je baby is niet alleen ontzettend fijn, maar heeft ook diverse voordelen:

  • Kangaroo Care: door je kindje in een draagdoek bij je te dragen maak je huid-op-huidcontact. Dit zorgt niet alleen voor een fijne band tussen de drager en de baby, maar heeft ook voordelen als het stabiliseren van de lichaamstemperatuur van je kindje.
  • Emotionele band: als je je kindje bij je draagt kan de aanmaak van het knuffelhormoon oxytocine op gang worden gebracht, waardoor jullie emotionele band wordt versterkt.
  • Minder huilen: volgens draagzakkenmerk Baby Tula blijkt dat baby’s minder huilen als ze in een draagzaak zitten.
  • Feed on-the-go: hoe handig is het dat je als moeder borstvoeding kunt geven als je onderweg bent?
  • Bevordert ontwikkeling sociale skills: oog- en nauwlichaamscontact met je baby vormt de basis van de ontwikkeling van de hersenen en sociale vaardigheden. En dit contact maak je natuurlijk makkelijk als je kindje in een draagzak zit.
  • Helpt de spijsvertering: de rechtopzittende houding en de lichte beweging tijdens het dragen, kunnen op een natuurlijke manier de drukpunten masseren en de spijsvertering van de baby ondersteunen.

Draagzakken

Je kindje in een draagzak bij je dragen heeft dus behoorlijk wat voordelen, maar waar moet je rekening mee houden als je een draagzak wilt aanschaffen? Baby Tula to the rescue.

Baby Tula is een merk dat door ouders vaak genoemd wordt als beste draagzakkenmerk en wordt vaak geprezen in de media voor hun draagzakken voor baby’s en kinderen tussen de leeftijd van 0-6 jaar. De draagzakken zijn namelijk verstelbaar en bieden verschillende draagposities aan, afhankelijk van het gekozen model.

Fashionable

Baby Tula begrijpt maar al te goed dat het oog ook wat wil. Daarom biedt het merk in hun collectie vele babydraagzakken in diverse printen en materialen. Hierdoor kun je altijd een babydraagzak vinden die bij je persoonlijke stijl past. Houd je van Faux Fur? Dan zijn er twee verschillende draagzakken met een lekker nepbondje. Is velour meer jouw ding? Ook daarvan zijn draagzakken in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ga je liever voor linnen? Jawel, ook de linnenliefhebbers kunnen bij Baby Tula hun hart ophalen. Zie je hemp meer zitten? Ook voor de hemp-liefhebbers heeft Baby Tula een ruim aanbod aan draagzakken.

Benieuwd welke draagzakken er nog meer zijn? Wij hebben een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

Benieuwd welke mooie babydraagzakken Baby Tula nog meer in het assortiment neemt? Dan dan snel een kijkje op hun website.

Beeld: Baby Tula

Laatste nieuws