Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Klaar met 2023: 'Ik verhuisde voor hem naar Ibiza, maar nu is het uit'

'Dat hij afgelopen voorjaar aangaf niet meer van mij te houden, zag ik totaal niet aankomen'

We zijn allemaal druk aan het aftellen voor het nieuwe jaar, maar voor sommige mensen kan 2024 niet snel genoeg komen. Audrey is een van die mensen. In de nieuwste Grazia blikt ze terug op een dramatisch 2023.

Verliefd op Ibiza

Audrey: "Emanuel en ik leerden elkaar in 2020 kennen tijdens een vakantie op Ibiza. Hij was kunstenaar en verhuisde in 2014 van Engeland naar het Spaanse eiland. Het was liefde op het eerste gezicht. Zijn uiterlijk, karakter, lach: alles trok me enorm in hem aan. Gelukkig was het wederzijds en na mijn vakantie kregen we een relatie."

"Eerst op lange afstand, maar eind 2021 besloten we te gaan samenwonen. Vandaar dat ik mijn huurwoning in Amsterdam opzegde en bij Emanuel op Ibiza introk. Superspannend allemaal, maar het voelde als de juiste keuze. En het eerste jaar ging ook best goed tussen ons. Hij was veel bezig met zijn kunst en ik werkte fulltime op afstand voor mijn Nederlandse werkgever."

Terug naar Nederland

"Op vrije momenten gingen we naar het strand en we genoten van elkaar. Dat hij afgelopen voorjaar aangaf niet meer van mij te houden, zag ik dan ook totaal niet aankomen. Ook niet dat hij stiekem al een tijdje aan het flirten was met iemand anders. Of hij echt is vreemdgegaan, weet ik nog steeds niet, maar eigenlijk doet het er niet meer toe."

"Emanuel en ik gingen uit elkaar en met een gebroken hart verhuisde ik terug naar Nederland. Ik moest niet alleen afscheid nemen van mijn relatie, maar ook van mijn fijne leven daar. Toch zag ik mezelf niet in mijn eentje op Ibiza blijven wonen, omdat ik daar verder niemand kende. Momenteel woon ik dus weer bij mijn ouders, maar ik hoop binnenkort snel een eigen stekje te hebben. Dan kan ik dit Ibiza-avontuur eindelijk voorgoed achter me laten."

Tekst: Renée Brouwer | Beeld: Adobe Stock